Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Yli 500 ottelun NHL-veteraani matkaa Eurooppaan – ”Hänellä on runsaasti kokoa”

Slovakian maajoukkuehyökkääjä Richard Panik.
AOP

Miikka Salomäen edustama Lausanne HC on tehnyt kovan hankinnan Sveitsin pääsarjassa. Lausanne hankki merkittävästi lisää kokemusta ja kokoa hyökkäykseen, kun yli kolmekymmentävuotias slovakialaishyökkääjä alkaa vuolemaan Sveitsin frangeja Yhdysvaltain dollarien sijaan.

Sveitsin NL-liigassa tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva John Fustin valmentama Lausanne HC on tehnyt kovan hankinnan. Lausanne on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen slovakialaishyökkääjä Richard Panikin kanssa. Panik siirtyy Sveitsiin New York Islandersin kokoonpanosta.

Martinin kaupungista, Slovakiasta kotoisin oleva laitahyökkääjä on 188 senttiä pitkä ja painaa lähes sata kiloa. Panik on Tampa Bay Lightningin kakkoskierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta. Lightning poimi monipuolisen laitahyökkääjän numerolla 52.

Ammattilaisuransa kaudella 2011-12 AHL:n Norfolk Admiralsissa aloittanut Panik edusti Lightningia uransa aikana yhteensä 75 ottelussa ja teki näissä 22 tehopistettä. Kaudeksi 2014-15 hyökkääjä siirtyi Toronto Maple Leafsin riveihin. Yli 500 ottelua NHL:ssä urallaan pelannut hyökkääjä on edustanut kaikkiaan seitsemää eri organisaatiota ja näistä viimeisin on Islanders.

Viime kaudella Panik teki Islandersin paidassa neljään otteluun yhden syöttöpisteen ja pelasi muuten AHL:ssä Bridgeport Islandersin ja Chicago Wolvesin riveissä. Yhteensä 39 AHL-otteluun hyökkääjä teki 19 tehopistettä.

– Panik on pelaaja, jolla on runsaasti kokemusta maailman parhaimmasta jääkiekkoliigassa. Isokokoinen Panik voi ottaa niin voimahyökkääjän kuin maalintekijänkin roolin joukkueestamme, analysoi päävalmentaja Fust seuran tiedotteessa.

Lausannen joukkueessa pelaa runsaasti ulkomaalaispelaajia. Entisistä NHL-pelaajista Suomen Miikka Salomäen lisäksi joukkueessa pelaavat Michael Raffl ja Jiri Sekac.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL