Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laine tekee alkavalla kaudella tärkeää työtä! – ”Jokainen piste kerryttää pottia”

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine on vieläkin ilman sopimusta.
AOP

Columbus Blue Jacketsin suomalaistähti Patrik Laine teki kesällä merkittävän jatkosopimuksen organisaation kanssa. Laine jatkaa neljän vuoden mittaisella sopimuksella Blue Jacketsin riveissä ja sopimuksen kokonaisarvo nousee reilusti yli 34 miljoonaan dollariin. Nyt Laine on päättänyt tehdä hyvää paikalliselle yhteisölle.

Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine on päättänyt tehdä hyväntekeväisyyttä alkavalla kaudella. Laine ilmoitti lahjoittavansa jokaisesta tehopisteestä tuhat dollaria Ohion keskusjärjestölle. Laine haluaa lahjoituksellaan auttaa kodittomia Columbuksen alueella.

Urallaan Laine on pelannut NHL:ssä yhteensä 407 ottelua ja tehnyt näissä 327 tehopistettä. Kahden kauden aikana Blue Jacketsin paidassa suomalainen on iskenyt 101 peliin 77 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan NHL:ssä Laine on paukuttanut 70 tehopistettä Winnipeg Jetsin paidassa toisella kaudellaan NHL:ssä. Jets varasi aikoinaan Laineen koko NHL:n varaustilaisuuden toisena pelaajana kesällä 2016 Auston Matthewsin jälkeen.

Tampereella syntynyt 196 senttiä pitkä laitahyökkääjä on tienannut urallaan toistaiseksi reilut 25 miljoonaa dollaria pelaamalla. Nykyisellä sopimuksella hyökkääjä tienaa kaudesta keskimäärin 8,7 miljoonaa dollaria.

Tällä kaudella Laineelle maksettiin kahden miljoonan dollarin allekirjoitusbonus ja kaudelta 5,5 miljoonaa dollaria. Kolmella viimeiselläkin kaudella kaksi miljoonaa napsahtaa tilille kesällä, mutta pelikauden aikana palkka on 7,1 miljoonaa dollaria. NHL:ssä palkka maksetaan runkosarjan ajalta, eli hyvällä kuukausipalkalla saa suomalainen jääkiekkoa pelata.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL