Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Jesse Puljujärvi huippuketjussa! – Tällä kokoonpanolla Edmonton avaa kauden

Edmonton Oilers Jesse Puljujärvi juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pitkään ilman Stanley Cupia pelannut Edmonton Oilers lähtee alkaneeseen NHL-kauteen yhtenä suurimmista mestarisuosikeista. Viime kaudella Jay Woodcroftin valmentama joukkue pelasi NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa, mutta ei voittanut peliäkään. Tälle kaudelle joukkue on vahvistunut merkittävästi ja on odotettavissa vieläkin parempaa pelaamista kuin aiemmin.

Edmonton Oilers avaa NHL-kautensa kotiottelulla Vancouver Canucksia vastaan. Oilersin ja Canucksin väliset ottelut tulevat tällä kaudella olemaan merkittäviä, sillä kumpikin joukkue luokitellaan NHL:n läntisen konferenssin kärkipäähän.

Tämä kausi on Oilersille monessakin eri suhteessa mielenkiintoinen. Joukkueen suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi teki kesällä vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo on kolme miljoonaa dollaria. Lisäksi joukkueessa monet sopimukset alkavat näkemään viimeisiä kausiaan. Hyökkäyksessä muun muassa saksalaistähti Leon Draisaitlilla on edullista sopimusta jäljellä vielä kolmen kauden ajan. Tässä on yksi aikaikkuna, jonka aikana pitäisi Stanley Cup Edmontoniin hoitaa.

Kauden avauspelin Puljujärvi pääsee aloittamaan ykköskentässä. Ykköskentän keskellä pelaa totutusti Connor McDavid ja vasemmassa laidassa on kesällä joukkueen kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen tehnyt Evander Kane. Draisaitl johtaa kakkoskenttää, jonka vasemmassa laidassa pelaa NHL:n runkosarjadebyytin tekevä kanadalaissentteri Dylan Holloway. Holloway on entinen ykköskierroksen varaus, joka teki viime kaudella AHL:ssä 33 otteluun 22 tehopistettä. Voimahyökkääjä Zach Hyman on kakkoskentän oikeassa laidassa.

Puljujärven kannalta olisi äärimmäisen tärkeää saada tehojen valossa onnistumisia heti kauden alussa, jotta peliaika pysyy korkeana. Puljujärven kanssa samoista minuuteista pelannut Kailer Yamamoto sai kesällä kahden vuoden jatkosopimuksen. Yamamoto ei ole mukana kauden avauspelissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL