Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Lukko hävisi jälleen – Syytä huoleen ei kuitenkaan ole

Thomas Gregoire juhlii Rauman Lukon maalia.
AOP

Liigassa yhdeksi mestarisuosikiksi lukeutuva Rauman Lukko kärsi tämän viikon kolmesta Liiga-pelistään kahdessa tappion. Pisteitä matkalle tarttui kuitenkin neljä kappaletta, kun viikon toinen tappio tuli vasta jatkoajalla. Lukon pelissä on paljon hyvää, joten odotuksiin nähden heikosti sujuneen alkukauden takia ei kannata huolestua.

Marko Virtasen valmentama Rauman Lukko on Liigassa viiden pelatun ottelun jälkeen kahdeksantena. Raumalaiset ovat keränneet ensimmäisistä peleistä yhteensä seitsemän pistettä. Voittoja joukkue on napannut vain kotijäällään, kun viime viikolla Äijänsuolla kaatui TPS 6-0 -lukemin ja perjantaina Lahden Pelicans 2-1 -lukemin. Kauden seitsemäs piste tarttui mukaan Turusta, kun TPS oli kauden toisessa keskinäisessä 2-1 -lukemin parempi jatkoajalle edenneessä ottelussa.

TPS:ää vastaan Turussa pelatussa ottelussa Lukko näytti oman rutiinitason joukkueena todella hyvin. Ajoitukset pelissä hakevat vielä itseään, mutta kokonaisvaltaisesti viisikon tiiveys on loistavaa luokkaa ja joukkueen hyökkääjät tekevät paria yksilöä lukuun ottamatta hyvin töitä kahteen suuntaan. Joukkueiden vahvuus rakentuu aina keskushyökkääjien ja puolustajien varaan.

Lukossa keskikaista on Otto Sompin johdolla tosi vahva ja kurinalainen. Selvää tähtisentteriä joukkueesta ei vielä löydy, mutta Sompista voi kauden edetessä kasvaa tällainen. Julius Mattila ja vastikään Lukossa debytoinut kanadalaissentteri Gabriel Fontaine tekevät perusteellista työtä. Harri Kainulainen on vahva syvyyssentteri.

Puolustuksen johtohahmot ovat Pohjois-Amerikasta Suomeen palannut Tarmo Reunanen ja kanadalaispuolustaja Thomas Gregoire. Reunasesta voi muodostua koko Liigan mittapuulla yksi sarjan eliittipuolustajista. Pienikokoinen Gregoire on taas vahva molemmissa päissä ja pystyy olemaan kiekollisena jopa käänteen tekevä pelaaja.

Laitahyökkääjistä etenkin Oliver Sunilta ja Antti Saarelalta voidaan odottaa kovaa läpimurtoa tällä kaudella Liigassa. Kumpikin hyökkääjä väläyttelee parhaimmillaan kentällä ja kun vastuu kasvaa, niin tulosta alkaa tulla. Kaiken kaikkiaan Lukko on todella loistavalla tiellä ja ennemmin tai myöhemmin joukkue alkaa voittaa pelejä reilusti enemmän kuin häviämään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga