Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS vahvempi kasitien derbyssä – Pohjois-Amerikan vahvistus ratkaisi upealla laukauksella

Turun Palloseuran puolustaja Teemu Kivihalme. TPS
AOP

Turun lauantaissa nähtiin kolmen maalin otatus Turun Palloseuran ja Rauman Lukon välillä. Ottelulle haettiin lopulta ratkaisu jatkoajalta.

5495 katsojaa seurasi Turun Gatorade Centerissä lauantain vääntöä Turun Palloseuran ja Rauman Lukon välillä. Maksaneet katsojat saivat rahoilleen täyden vastineen, sillä ottelussa edettiin jatkoajalle hakemaan ratkaisu, kun varsinainen peliaika päättyi 1-1 -tasalukemiin. Voiton ottelussa lopulta vei kotijoukkue TPS. Voittomaalista vastasi ajassa 61.04 Teemu Kivihalme upealla rannelaukauksella yläkulmaan.

Varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistuivat kotijoukkueelta ranskalaistähti Anthony Rech ja vierailta kanadalaispuolustaja Thomas Gregoire. TPS:n maalilla Lassi Lehtinen torjui ottelussa 18 kertaa. Lukon maalilla venäläismaalivahti Artem Zagidullin otti 18 koppia.

Ranskalaista voimaa

Ottelun avauserässä nähtiin kolme erikoistilannetta ja yksi maali. Ottelun ensimmäisellä kympillä TPS pääsi kahdesti pelaamaan ylivoimaa, kun Antti Saarela ja Jere Karjalainen ottivat kaksi minuuttiset, mutta kummastakaan ylivoimasta kotijoukkue ei onnistunut tekemään maalia.

Lukko oli kauttaaltaan avauserässä vahvempi joukkue, mutta kotijoukkue pääsi ensimmäiselle erätauolle johdosta.

TPS:ltä maalinteossa onnistui erän puolivälin jälkeen kultakypärää kantava ranskalaishyökkääjä Rech, joka iski maalin takakulmalta kiekon ohi Lukon venäläismaalivahti Zagidullinin. Tilanteessa vieraiden kanadalaispuolustaja Matthew Abt ja Kalle Ervasti pelasivat pehmeästi ja ranskalainen pääsi iskemään kauden viidennen osumansa.

Vierasjoukkue pääsi erän loppupuolella ylivoimalle, kun Kivihalme nappasi kakkosen estämisestä, mutta Lukko ei saanut vaarallisia paikkoja luotua.

Väsynyt toinen erä

Vauhdikkaan avauserän jälkeen toinen erä ei paljoa riemua tarjonnut. TPS pääsi kertaalleen ylivoimalle, mutta ei kyennyt luomaan yhtään maalintekopaikkaa. Erässä paikat oli muutenkin harvassa.

Kotijoukkueelta Rech sai loistavan paikan vastahyökkäyksestä ja vierailta Sebastian Repo oli kertaalleen nokikkain Lehtisen kanssa, mutta maalit jäivät syntymättä.

Kivihalmeesta mustavalkoinen sankari

Ottelun päätöserässä Lukko sai ansaitun tasoituksen, kun kanadalaispuolustaja Gregoire niittasi b-pisteen kaarelta kiekon takayläkulmaan ohi Lehtisen. Hetkeä 1-1 -tasoitusmaalin jälkeen vieraiden kanadalaisvahvistus Gabriel Fontaine oli nokikkain turkulaismaalivahdin kanssa, mutta Lehtinen ryösti tämän.

Ottelussa edettiin lopulta jatkoajalle, jonka ratkaisi kotijoukkueen eduksi toisella minuutilla Kivihalme. TPS:n täksi kaudeksi saapuneen puolustajan terävä rannelaukaus painui venäläismaalivahdin hanskakäden puolen yläkulmaan.

TPS jatkaa kauttaan tiistaina kotiottelulla Lahden Pelicansia vastaan. Lukko pelaa seuraavaksi niin ikään tiistaina kotonaan JYP:ä vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga