Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti edelleen lähtökuopissa – ”Uudelleenrakennus ei maistu…”

Jakob Chychrun Arizona Coyotesin puolustuksessa.
AOP

NHL:n heikompiin joukkueisiin tulevallakin kaudella lukeutuva Arizona Coyotes on mielenkiintoisessa tilanteessa. Ensi kaudella joukkue pyrkii tekemään pelaajillaan mahdollisimman paljon varausvuoroja, jotta tulevaisuutta varten organisaatiolla riittää paljon lupaavia pelaajia. Yksi suurella todennäköisyydellä liikkuva pelaaja on kanalainen supertähti.

GM Bill Armstrongin johtama Arizona Coyotes aloittaa tämän kauden NHL:n runkosarjan todella pitkällä vieraskiertueella. Andre Tourignyn valmentama joukkue pelaa alkukaudesta kuusi ensimmäistä peliään vieraissa ja pääsee kotiyleisön eteen vasta 28. lokakuuta, kun Winnipeg Jets saapuu Coyotesin uuteen kotihalliin.

Loka-marraskuun aikana Coyotes pelaa vain neljä kotiottelua ja viidennen kotiottelun joukkue saa vyölleen vasta joulukuun yhdeksäntenä päivänä, kun Boston Bruins saapuu vierailulle.

Tässä vaiheessa kautta Coyotesin pudotuspelisaumat ovat suurella todennäköisyydellä jo menneet. Joukkueen materiaali ei kestä isosti vertailua kehenkään NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelipaikasta taistelevaan joukkueeseen.

Yksi mielenkiintoisimmista tarinoista joukkueen ympärillä on kanadalaispuolustaja Jakob Chychrunin kohtalo. Vasemmalta laukovalla puolustajalla on sopimusta jäljellä vielä kolme vuotta ja viime kaudesta alkaen pelaajan ympärillä on ollut suuret huhut kauppaamisen suhteen.

Huhuja riittää paljon, mutta hintapyyntökin on todella suuri, mitä GM Armstrong tähtipuolustajastaan pyytää. Tällä hetkellä joukkueilla, jotka taistelevat Stanley Cup -mestaruudesta ei ole liikaa palkkatilaa käyttää pelaajiin, joten kiekollinen huippupuolustaja vain 4,6 miljoonan dollarin palkalla kiinnostaa.

Chychrun on itse ilmaissut halunsa Coyotesille, että hän pääsisi pelaamaan joukkueessa joka voisi menestyä tulevina kausina. Coyotesin kohdalla tulevaisuus on kirkas, mutta menestyminen tällä tai kahdella seuraavallakaan kaudella on puhdas mahdottomuus.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL