Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

NHL-tähti oli matkalla KHL:n – Toimittaja tyrmäsi huhut!

Tyler Ennis pelasi Ottawa Senatorsin riveissä viime kaudella.
AOP

Jääkiekon maailmassa kuohuu mielenkiintoisia asioita. NHL:ssä läpi uransa kiekkoillut kanadalaishyökkääjä oli eri lähteiden mukaan siirtymässä pelaamaan KHL:n, mutta huhuilta katkaistiin siivet nopeasti. Kyseinen hyökkääjä on kuitenkin etsimässä itselleen pelipaikkaa Pohjois-Amerikasta.

NHL:ssä jo pitkään pelannut kanadalaishyökkääjä Tyler Ennis etsii itselleen pelipaikkaa ensi kaudeksi. Venäjältä kantautuivat huhut Sport-Expressenin toimittaja Arthur Khairullinilta, että Ennis olisi siirtymässä pelaamaan KHL:n Salavat Julajev Ufan riveihin. Tästä nousi Twitter-palvelussa melkoinen haloo.

33 vuotta täyttävä Ennis on kotoisin Edmontonista. Hyökkääjä varattiin aikoinaan NHL:n Buffalo Sabresin toimesta kesän 2008 NHL:n varaustilaisuudessa. Sabres poimi Ennisin ensimmäisellä kierroksella 26. pelaajana. Kanadalainen on uransa aikana pelannut 13 kautta NHL:ssä edustaen lukuisia seuroja. Sabresissa debyytin hyökkääjä teki kaudella 2009-10 ja ensimmäisen täyden kauden Ennis pelasi vuotta myöhemmin. Kahdeksan Sabresissa vietetyn kauden aikana kanadalainen pelasi 419 ottelua ja iski 236 tehopistettä.

Sabresista Ennis siirtyi Minnesota Wildiin. Wildista matka jatkui Toronto Maple Leafsin kautta Ottawa Senatorsiin. Kaudella 2019-20 Ennis pääsi pelaamaan kotikaupunkinsa joukkueeseen Oilersiin ja sai tilille joukkueen riveissä yhteensä 39 peliä. Viime kausi kanadalaisella meni jälleen Senatorsissa. Urallaan pienikokoinen hyökkääjä on pelannut 700 ottelua ja tehnyt 346 tehopistettä.

KHL:n siirtymisen osalta huhuilta siivet katkasi Sportsnetin huipputoimittaja Elliotte Friedman, joka kertoi Twitterissä, että Ennis harjoittelee Edmontonissa ja katselee pelipaikkaa Pohjois-Amerikasta tulevalle kaudelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL