Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tässäkö on Liigan pistekuningas? – Liigassa on monta huippuhyökkääjää!

Jori Lehterä palaa Tampereen Tapparan riveihin.
AOP

Liigan runkosarja käynnistyy tiistaina Tampereella, kun Nokia Areenalla kohtaavat Tampereen Tappara ja Turun Palloseura. Ottelun alla nostetaan Suomen mestaruus viiri Nokia Areenan kattoon kunnioittamaan Tapparan viime kauden mestaruutta. Ottelussa nähdään kaukalossa heti kaksi ehkä pistepörssin kärkisijaa jakavaa pelaajaa, kun kirvesrintoihin paluun Liiga-kaukaloihin tekevät Jori Lehterä ja Niko Ojamäki.

Jussi Tapolan valmentamalla Tampereen Tapparalla on kaksi Liigan kovinta hyökkääjää riveissään. KHL:stä täksi kaudeksi Liigaan paluun tehneet Jori Lehterä ja Niko Ojamäki tulevat muodostamaan sellaisen kaksikon Liigassa, että molemmilta on helposti odotettavissa jopa 60 pisteen kautta.

Liigassa on paljon laadukkaita pelaajia tällä kaudella, mutta mikäli Lehterä pysyy terveenä koko kauden, niin on äärimmäisen vaikea nähdä, että joku muu tekisi enemmän pisteitä. Lehterä on kokonaisvaltaisesti niin laadukas keskushyökkääjä nykyiseen nuoreen Liigaan, että pisteitä tulee varmasti tukuittain. Etenkin ylivoimalla Lehterä ja Ojamäki tulevat tekemään tehoja, sillä Ojamäki saa laukoa Lehterän syötöistä kiekkoa vastustajan verkkoon.

Kun katsotaan muita joukkueita ja Lehterän sekä myös Ojamäen mahdollisia haastajia, niin näitä ei liikaa löydy. Mikäli paikallisvastustaja Ilveksen Henrik Haapala pysyy kunnossa, niin hän voi takoa kovatkin tehot runkosarjassa. Haapalan murheena on ollut viime kausina vain lukuisat loukkaantumiset. Oulun Kärppien riviin palannut Cody Kunyk on myös mahdollinen pistelinko. Kanadalaiselle on luvassa vastuuta rutkasti ja ennenkin hyökkääjä on ollut lähellä 50 pisteen rajapyykkiä.

Hämeenlinnan Pallokerhon viime kaudelle hankkima kanadalaishyökkääjä Michael Joly voi olla myös kova. Mikäli Joly onnistuu heti kauden alusta tekemään pisteitä, niin yli 50 pisteen kausi on täysin mahdollinen. JYP:ssä joukkue on uusiutunut etenkin valmennuksen puolesta ja tämä avaa huippulupaus Joakim Kemellille mahdollisuuden koviinkin tehoihin. Kemell aloitti viime kauden vahvasti, mutta loukkaantuminen katkaisi hyvin alkaneen kauden. Kemellin lyödessä kunnolla läpi yli 50 pisteen kausi on saavutettavissa helpostikin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga