Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas Stars teki kovan kiinnityksen – GM jatkaa palveluksissa

Dallas Stars, Miro Heiskanen, Tom Gaglardi, Jim Nill
AOP

NHL:ssä lukuisten suomalaispelaajien palkanmaksajana toimiva Dallas Stars on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Stars on antanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen joukkueen pitkäaikaiselle urheilujohtajalle Jim Nillille. Nillin alaisuudessa Stars on varannut huomattavasti laadukkaammin kuin aiemmin ja päässyt takaisin sarjan suurseurojen joukkoon.

Dallas Stars tiedotti tiistaina tehneensä vuoden mittaisen jatkosopimuksen GM Jim Nillin kanssa. Nillin nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen, joten uusi sopimus kattaa kauden 2023-24. Nill on Starsin GM:nä tehnyt melkoisen remontin organisaatiossa, sillä joukkueeseen on saapunut pelaajakauppojen ja varausten kautta laadukkaita pelaajia.

Ensimmäinen iso siirto Nillin toimesta oli Tyler Seguinin hankkiminen Boston Bruinsista. Sittemmin seuraan saapui Jason Spezza, Patrick Sharp, Ben Bishop ja monia muita laadukkaita pelaajia mahdollistamaan menestystä.

Nillin aikana Stars on varannut joukkueeseen muun muassa Miro Heiskasen, Roope Hintzin, Jason Robertsonin ja Jake Oettingerin nykyisestä rungosta.

– Hän on tehnyt mahtavaa työtä seuramme eteen viimeisen yhdeksän vuoden aikana. Nill on kehittänyt kulttuurin, jossa pyritään täydellisyyteen ja sitä kautta on tullut menestystä myös jäällä. Nillin alaisuudessa Starsista on tullut joukkue, joka voi taistella mestaruudesta jokaisella kaudella, kommentoi organisaation omistaja Tom Gaglardi Starsin tiedotteessa.

64-vuotias Nill on eri huhujen mukaan siinä tilanteessa, että GM:n pestin loppuessa hänet ylennetään seuran jääkiekkopuolen johtajaksi ja tilalle palkataan uusi GM Nillin toimesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL