Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tämä maalimäärä on Patrik Laineelta odotettavissa tulevalla NHL-kaudella! – ”Ei yllättäisi…”

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine.
AOP

NHL:n seuratuin suomalaishyökkääjä on jo useamman kauden ajan ollut Patrik Laine. Suomalainen maalitykki teki kesällä jatkosopimuksen nykyisen seuransa Columbus Blue Jacketsin kanssa. Blue Jacketsille kesä oli vahva, sillä organisaatio sai useita eri pelaajia lisää joukkueeseen ja selvästi vahvempi kuin viime kaudella. Se antaa myös Laineelle erilaiset mahdollisuudet maalien sekä pisteiden mättämiseen.

Kovalla kohulla aikanaan NHL:n marssinut suomalainen maalitykki Patrik Laine on uuden alun edessä. Suomalainen allekirjoitti kesällä neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Laineen sopimuksen arvo kaudelta on 8,7 miljoonaa dollaria.

Lisäksi Laineelle tuotiin joukkueeseen yksi sarjan parhaista pelinrakentajista, kun Calgary Flamesissa uransa tähän asti kiekkoillut Johnny Gaudreau teki seitsemän vuoden sopimuksen Ohioon. Yhdysvaltalaishyökkääjä tienaa kaudesta 9,75 miljoonaa dollaria ja on samalla joukkueen kovapalkkaisin pelaaja.

Jo 24-vuotiaaksi varttuneella Laineella on alla jo yli 400 ottelua NHL:ssä. Laine on edustanut hänet varaamaansa Winnipeg Jetsiä reilun neljän kauden ajan 306 ottelun verran. Blue Jacketsissa pelejä on takana kahden kauden ajalta yhteensä 101. Jetsissä maaleja hyökkääjä teki 140 kappaletta, mutta Blue Jacketsissa on syntynyt vain 36 osumaa.

Maalimäärät nousuun?

Laineen yhden kauden maaliennätys on huima 44 ja se syntyi toisella kaudella. Tämän jälkeen kertaalleen tamperelainen on rikkonut 30 maalin rajan. Toiselta kaudelta on myös piste-ennätys, joka 70 pistettä. Viime kaudella Laine pelasi piste per peli tahdilla, vaikka kärsi läpi kauden loukkaantumisista ja näin otteluja kertyi 56 kappaletta.

29-vuotias Gaudreau iski viime kaudella yhden kauden piste-ennätyksensä 115. Maaleja syntyi 40 kappaletta ja syöttöjä 75. Aiemmin urallaan Gaudreau on yhdellä kaudella rikkonut 60 syöttöpisteen rajan kolmesti. Mikäli Gaudreaun peli jatkuu samanlaisena Blue Jacketsissa ja etenkin ylivoimassa yhteispeli toimii Zach Werenskin sekä Laineen kanssa, niin Gaudreaulla on täydet mahdollisuudet syöttää jälleen yli 60 maalia tulevalla kaudella.

Se tarkoittaa sitä, että Laineella on 40 maalia haarukassa. mutta se vaatii myös kurinalaista pelaamista sekä itseluottamusta käyttää laukausta, joka on erinomainen etenkin suoraan syötöstä. Maalimäärä ei kuitenkaan yllätäisi mikäli se toteutuu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL