Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Onko tässä NHL:n hurjin puolustus? – ”Kovia puolustajia!”

Colorado Avalanchen puolustus on kova. Cale Makar, Devon Toews
AOP

NHL:ssä pelaa absoluuttisesti maailman parhaat jääkiekkoilijat. Siitä huolimatta jokaiseen 32 joukkueeseen ei tuppaa pelaajat riittämään, kun toiset joukkueet onnistuvat kokoamaan parhaat päältä. Pelaajien vuosittainen varaaminen on kokonaisuutta rakennettaessa tärkeää ja siinä muuan hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on ollut erinomainen. Avalanchella on yksi osa-alue joukkueessa, mille mikään muu joukkue ei pärjää ja se on puolustus.

Colorado Avalanche näytti menneissä NHL:n pudotuspeleissä ettei joukkuetta ole turhaan viime vuosina hehkutettu. Avalanche matkasi ykkössentteri Nathan MacKinnonin ja ykköspuolustaja Cale Makarin johdolla tyylipuhtaaseen Stanley Cup -mestaruuteen häviämällä vain neljä peliä pudotuspeleissä.

Pudotuspelien aikana Avalanchesta nousi esiin yksi asia ylitse muiden ja se oli puolustuspeli. Makar toimii joukkueen puolustuksen kiekollisena kapellimestarina ja pystyy tekemään taikoja kiekon kanssa. Monelle joukkueelle riittäisi tämäkin, mutta Avalanchen puolustus on muiltakin osin todella laadukas.

Makarin pakkiparina pelaa kanadalaispuolustaja Devon Toews, jonka entinen GM ja nykyinen jääkiekkopuolen presidentti Joe Sakic hankki New York Islandersista. Kakkosparissa pelaa osana isoa kauppaa Avalancheen siirtynyt Samuel Girard ja kesken viime kauden hankittu Josh Manson, joka allekirjoitti nelivuotisen jatkosopimuksen. Joukkueen kaksi kärkiparia on jotain sellaista, mistä muut joukkueet voivat vain haaveilla.

Jotta Avalanchen ylivoima korostuisi, niin mukaan on nostettava kolmospari, jossa pelaa superlupaus Bowen Byram ja kokenut Erik Johnson. Johnsonin ura on jo ehtoopuolella, mutta Byram tulee olemaan arvokas jalokivi Avalanchelle vielä lähitulevaisuudessa.

Avalanche maksaa tulevalla kaudella tälle kuusikolle vaivaiset 29,5 miljoonaa dollaria. Se on merkittävästi vähemmän, mitä Toronto Maple Leafs maksaa kolmelle tähtihyökkääjälle Auston Matthewsille, John Tavaresille ja Mitch Marnerille yhteensä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL