Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tämän NHL-joukkueen tuleva kausi tulee olemaan hirveä! – Supertähdet kauppatavarana?

Chicago Blackhawksin Patrick Kane tullaan kauppaamaan ensi kauden aikana.
AOP

NHL:ssä on tulevalla kaudella muutama joukkue, jotka tulee taistelemaan vain ja ainoastaan runkosarjan viimeisistä sijoista. Yksi näistä joukkueista on Chicago Blackhawks, jonka joukkuetta on putsattu urakalla läpi kesän. Blackhawks pyritään rakentamaan täydellisesti uudelleen, jotta tulevaisuudessa 2010-luvun kestomenestyjä pystyisi menestymään uudelleen.

Chicago Blackhawksin uusi GM Kyle Davidson on tehnyt kovia ratkaisuja viimeisen puolen vuoden aikana. Kesällä Davidson kauppasi nuoria ja lupaavia pelaajia eteenpäin, kun Kirby Dach siirtyi Montreal Canadiensiin ja Alex DeBrincat Ottawa Senatorsiin.

Blackhawks osti myös hyökkääjien sopimuksia ulos, kun Henrik Borgström ja Brett Connolly saivat lähteä. Tulevalla kaudella Blackhawksin joukkue tulee olemaan heikko ja tuoreella päävalmentaja Luke Richardsonilla tulee olemaan paljon tehtävää. Toki jokainen organisaatiossa ymmärtää, mikä projekti on menossa, joten potkuja on Richardsonin turha pelätä.

Tällä hetkellä joukkueessa on muutamia kokeneita pelaajia, jotka tulevat olemaan todella nopealla aikataululla kauppatavaraa. Ensimmäisenä katseet kiinnittyvät joukkueen kapteeni Jonathan Toewsiin ja supertähti Patrick Kaneen. Kumpikin hyökkääjä kantaa ensi kaudesta 10,5 miljoonan dollarin ”caphitiä”, eli keskiarvoista palkkaa, joka vaikuttaa palkkakattoon. Kumpikin hyökkääjä tienaa oikeaa rahaa 6,9 miljoonaa dollaria.

Toewsilla ei ole liikaa vaihtoarvoa, mutta Kanella vaihtoarvo onkin pilvissä. Kanea on yritetty kesällä jossain määrin kaupitella, mutta kumpikin pelaaja omaa sopimuksessaan pykälän, joka estää heidän mielivaltaista kauppaamista organisaation toimesta.

Blackhawksilla on lisäksi Andreas Athanasiou ja Max Domi hyökkäyksessä sellaisia pelaajia kolmen miljoonan dollarin sopimuksillaan, että heitä Davidson yrittää kaupitella helmi-maaliskuun vaihteessa. Lisäksi kaksinkertainen Stanley Cup -mestari Tyler Johnson on kaupan välittömästi, kun joku kiinnostunut joukkue löytyy. Johnsonilla on kaksi vuotta jäljellä sopimusta, jonka caphit on viisi miljoonaa dollaria. Blackhawks voi syödä palkasta 50 prosenttia, eikä se haittaa joukkueen rakennusta alkuunkaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL