Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Varo vaaraa Kanada! – Suomi murskasi Slovakian!

Kasper Simontaival iski Tshekkiä vastaan maalin rangaistuslaukauksesta.
AOP

Kanadan Edmontonissa pelattavissa alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa on yksi ottelu jäljellä alkusarjaa Suomen osalta. Suomi kohtaa lohkon päätösottelussa Kanadan ja siinä ratkeaa lohkon voitto. Nuoret Leijonat saivat erinomaisen kenraalin Kanada-otteluun, sillä Slovakia kaatui murskalukemin.

Suomen Nuoret Leijonat ottivat todella komean voiton Slovakiasta sunnuntai-iltana. Suomi kaatoi Slovakian tylysti 9-3 -lukemin ja lähtee hyvistä asetelmista Kanadaa vastaan pelattavaan lohkon päätöskamppailuun. Suomelle ensimmäinen erä oli nihkeä, kun taululla paloi vaan 2-1 -lukemat, mutta toisen erän jälkeen peli oli selvä, kun Suomi johti jo 6-2 -lukemin. Nuoret Leijonat takoivat päätöserään vielä kolme maalia ja Slovakiakin osui kertaalleen.

Suomen pelaajista kolme teki ottelussa vähintään kolme tehopistettä. Nämä olivat puolustaja Kasper Puutio 1+2 tehoilla ja hyökkääjät Kasper Simontaival sekä Aatu Räty. Simontaival iski ottelussa tehot 2+1 ja Räty 1+2. Yhteensä Suomen joukkueesta vain kuusi pelaajaa jäi vaille pisteitä. Suomen maalilla torjui KalPan Juha Jatkola. Jatkolalle kertyi äärimmäisen haastavassa ottelussa 13 torjuntaa ja yksi iso torjunta toisessa erässä, kun Slovakian hyökkääjä pääsi alivoimalla läpiajoon pelin ollessa 3-1 -lukemissa Suomelle.

Kanada on tässä turnauksessa hallinnut omia otteluitaan suurlupaus Connor Bedardin ja Mason McTavishin johdolla. Kolmeen ensimmäiseen otteluun maaleja on syntynyt 21 kappaletta ja näistä suurin voitto tuli Slovakiaa vastaan 11-1 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat