Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

NHL:n Boston Bruins jysäytti maanantain kunniaksi kolme huippunimeä hyökkäykseensä

Patrice Bergeron hyökkääjä Boston Bruins
AOP

NHL-seura Boston Bruins kiinnitti maanantaina kolme todellista tähtinimeä hyökkäykseensä, Pavel Zachan, David Krejčín ja Patrice Bergeronin.

Boston Bruinsin ehdottomiin ykköstähtiin jo 18 kauden ajan kuulunut 37-vuotias hyökkääjätähti Patrice Bergeron allekirjoitti yksivuotisen yksisuuntaisen NHL-sopimuksen Bruinsin kanssa. Sen arvo on 2,5 miljoonaa dollaria ja se sisältää myös 2,5 miljoonan dollarin edestä bonuksia.

Bergeron on todellinen seuralegenda. Mies on Bruinsin historiassa kolmas pelatuissa peleissä (1 216) ja voittomaaleissa (74), neljäs maaleissa (400), syöttöissä (582) ja pisteissä (982). Lisäksi keskushyökkääjä on Bruinsin historian toisella sijalla pelatuissa pudotuspeleissä (167), pudotuspelipisteissä (127), kolmanneksi pudotuspelisyöttöissä (78) ja kolmas pudotuspelimaaleissa (49).

Viime kaudella mies pelasi 73 runkosarjaottelussa, joissa hän teki 25 maalia ja 40 syöttöä. Seitsemässä pudotuspeliottelussa Bergeron teki kolme maalia ja antoi neljä syöttöä. Hän toimi myös joukkueen kapteenina.

Keskushyökkääjä David Krejčí pelasi puolestaan viime kaudella kotimaassaan Tšekissä Extraligan HC Olomoucissa. Yhteensä 56 ottelussa syntyi 51 pistettä. Tšekki kuuluu myös Bruinsin seuralegendoihin, sillä hän on edustanut sitä aiemmin 15 kauden ajan. Hyökkääjän sopimus on yksivuotinen, yksisuuntainen ja arvoltaan miljoona dollaria. Se sisältää myös kahden miljoonan dollarin edestä bonuksia.

Mies on pelannut Bostonissa urallaan 962 NHL-ottelussa tehden yhteensä 215 maalia ja 515 syöttöä. Bruinsin kanssa pelatussa 156 pudotuspeliottelussa Krejci on tehnyt yhteensä 42 maalia ja 82 syöttöä.

Krejčín maanmies Pavel Zacha on nuoresta 25 vuoden iästään huolimatta kiekkoillut NHL:ssä jo seitsemän kauden ajan edustaen koko aiemman uransa New Jersey Devilsiä. Bruins hankki miehen vaihtokaupassa Erik Haulaan heinäkuussa 2022. Nyt Zacha teki yksivuotisen yksisuuntaisen jatkosopimuksen, jonka arvo on 3,5 miljoonaa dollaria.

Zacha on pelannut urallaan 386 NHL-ottelua ja on tehnyt 69 maalia ja 110 syöttöä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat