Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan TPS kiinnitti suomalaista puolustajaosaamista Pohjois-Amerikasta

Teemu Kivihalme puolustaja TPS
AOP

Liigan viimekautista hopeaansa kirkastamaan pyrkivä TPS kiinnitti takalinjoilleen todellisen huippunimen, kun Teemu Kivihalme liittyy turkulaisriveihin.

Liigassa pelaava TPS on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen puolustaja Teemu Kivihalmeen kanssa. 27-vuotias Kivihalme saapuu Turkuun vietettyään kolme edellistä kautta AHL:ssä Toronto Marliesin paidassa. Viime kaudella syntyivät tehot 1+6 32 ottelussa. Puolustaja saapuu Turkuun kuluvalla viikolla.

183-senttisen ja 80-kiloisen Kivihalmeen pelaajaprofiili antaa luvan odottaa vahvaa tekemistä TPS:n takalinjoilla. Odotusarvo on TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallion mukaan kokonaisvaltainen.

– Saamme Teemusta dynaamisuutta ja monipuolisuutta joukkueeseemme. Hän on aktiivinen koko kentän alueella ja pystyy liikkumisellaan sekä kiekollisilla taidoillaan tuomaan ison lisäarvon pelaamiseemme, Kallio taustoittaa hankinnan taustoja.

Vasemmalta ampuva Kivihalme pelasi edellisen kerran Liigassa Oulun Kärppien paidassa kaudet 2017-2019. Keväällä 2018 hän voitti Kärpissä myös Suomen mestaruuden.

– Loistavat fiilikset päästä TPS:n matkaan ja jahtaamaan menestystä perinteisessä organisaatiossa. Kausi alkaa pian, joten työt täytyy käynnistää heti, Kivihalme hehkuttaa.

Suomen ja Yhdysvaltain kaksoiskansalaisuuden omistava Kivihalme on syntynyt USA:ssa ja aloitti siellä myös kiekkouransa. Ensin mies kiersi MEPDL-, UMHSEHL-, USHS-MN- ja USHL-sarjoja, kunnes siirtyi yliopistoon NCAA-tasolle. Yliopiston jälkeen vuorossa oli Liiga kahden kauden ajan ja AHL kolmen kauden ajan. Kivihalme on myös tehnyt Leijonat-debyyttinsä.

 

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga