Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ässien viime kauden kapteeni Jarno Kärki jatkaa matkaansa yllättävään keskieurooppalaiseen osoitteeseen

Jarno Kärki on Ässien kapteeni.
AOP

Liigassa Ässien kapteenina viime kaudella toiminut hyökkääjä Jarno Kärki jatkaa matkaansa Sveitsin Swiss Leagueen GCK Lionsiin.

Sveitsin toisella sarjatasolla Swiss Leaguessa pelaava GCK Lions tiedotti hankkineensa tämän kauden joukkueeseensa suomalaishyökkääjä Jarno Kärjen, sveitsiläishyökkääjä Mattia Hinterkircherin, latvialaishyökkääjä Rihards Melnalksnisin, sveitsiläispuolustaja Dominic Buchlin sekä latvialaispuolustaja Nauris Sējējsin. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

Kärki on kuulunut Liiga-hyökkääjien huipulle viiden kauden ajan Ässissä ja Tapparassa. Hän on pelannut myös Sveitsin NLA:ssa Biel-Biennessä sekä Ruotsin SHL:ssä Färjestadissa ja Linköpingissä. Viime kaudella mies iski Ässissä 59 Liiga-pelissä 27 pistettä.

Lionsin urheilujohtaja Patrick Hager riemuitsi Kärjen saamisesta joukkueeseen.

– Olen vakuuttunut siitä, että Jarno voi auttaa nuorta joukkuettamme sekä pelillisesti että johtajana. Viime kaudella Jarno toimi Ässien kapteenina.

Hinterkircher seuraan Klotenista, jota hän oli nostamassa viime kaudella NLA:han.

– Olemme iloisia saadessamme 27-vuotiaan kotimaisen lahjakkuuden takaisin riveihimme ja saada Mattian joukkueeseen pelaajana ja kaverina, Hager taustoitti.

Sekä Melnalksnisilla että Sējējsillä on Sveitsin lisenssi, joten he eivät kuormita Lionsin ulkomaalaiskiintiötä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga