Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä nähtiin megaluokan pelaajakauppa! – Kaksi supertähteä liikkui

Matthew Tkachuk Calgary Flamesin paidassa.
AOP

NHL:ssä jysähti melkoinen pommi varhain lauantaina Suomen aikaa, kun Calgary Flames ja Florida Panthers tekivät pelaajakaupan. Pelaajakaupassa Flamesin tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk kaupattiin Floridaan, jossa kolme pelaajaa ja yksi ykköskierroksen varausvuoro päätyivät Flamesiin.

Calgary Flames ja Florida Panthers virittivät ennen näkemättömän pelaajakaupan NHL:ssä. Flames kauppasi tähtihyökkääjä Matthew Tkachukin Panthersiin vaihdossa tähtihyökkääjä Jonathan Huberdeauhun. Lisäksi Flamesiin siirtyy huippupuolustaja MacKenzie Weegar, hyökkääjälupaus Cole Schwindt ja ykköskierroksen varausvuoro kesälle 2026.

Tkachuk teki viime kaudella NHL:ssä 115 tehopistettä ja on entinen ykköskierroksen varaus. Tkachuk nousi erilaisiin kauppahuhuihin jokunen viikko sitten, kun hyökkääjä ilmoitti ettei ole tekemässä pitkää jatkosopimusta Flamesin kanssa. Tämä johti siihen, että GM Brad Treliving oli pakotettu tekemään jonkinlainen siirto, jotta Flames voisi vahvistua. Tkachuk teki välittömästi kahdeksan vuoden jatkosopimuksen Panthersin kanssa, jonka arvo on 76 miljoonaa dollaria.

Flamesiin siirtyvillä Huberdeaulla ja Weegarilla on vain ensi kauden ajan nykyisiä sopimuksia jäljellä. Kanadalaishyökkääjä Huberdeau tienaa ensi kaudesta 5,9 miljoonaa dollaria ja puolustaja Weegar 3,25 miljoonaa dollaria. Kummallekin pelaajalle Flamesin olisi hyvä saada jatkosopimus aikaan, jotta kauppa kääntyisi vieläkin paremmin organisaation nimiin.

29-vuotias Huberdeau iski viime kaudella tehot 30+85 ollen yksi sarjan tehokkaimmista hyökkääjistä. Urallaan kanadalainen entinen ykköskierroksen varaus on pelannut NHL:ssä 671 ottelua ja tehnyt näissä 613 tehopistettä.

Weegar teki viime kaudella yhden kauden piste-ennätyksensä iskemällä 44 tehopistettä 80 otteluun. Monipuolinen kiekollinen puolustaja on pelannut NHL-uransa aikana 306 ottelua ja tehnyt näissä 121 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL