Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laineen jatkosopimuksessa on hurjat bonukset! – Lähes kymmenen miljoonan potti

Patrik Laine Torontoa vastaan.
AOP

Columbus Blue Jackets teki perjantaina merkittäviä siirtoja. Jarmo Kekäläinen sai vihdoinkin värkättyä suomalaistähti Patrik Laineen kanssa jatkosopimuksen. Jatkosopimus tarkoitti kuitenkin sitä, että Kekäläinen oli pakotettuna kauppaamaan yhden tärkeistä pelaajistaan ulos, jotta joukkue sopii palkkakaton alle. Laineelle uusi sopimus oli tilipäivä, jossa on kaiken lisäksi mukavat bonukset.

Vuonna 1998 syntynyt Patrik Laine teki uransa neljännen sopimuksen NHL:n. Tällä kertaa hyökkääjä teki Columbus Blue Jacketsin kanssa sopimuksen, joka kattaa neljä seuraavaa vuotta, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Laineen sopimuksessa on pieniä pykäliä ja yksi merkittävä on siirron estävä pykälä. Tämä on voimassa kolmen viimeisen kauden ajan. Tampereella syntynyt huippumaalintekijä saa määrittää kymmenen seuraa, johon GM Jarmo Kekäläinen ei saa häntä kaupata.

Suomalaisen sopimusrakenne on myös äärimmäisen mielenkiintoinen. Laine tienaa ensimmäisen kauden aikana yhteensä 7,5 miljoonaa dollaria, eli saman minkä viime kaudellakin. Kolmella viimeisellä sopimuskaudella hyökkääjä saa 9,1 miljoonaa dollaria lapaansa.

Jokaisella kaudella Laineelle maksetaan hurja allekirjoitusbonus. Se on kaksi miljoonaa dollaria, joka pamahtaa Laineen pankkitilille heinäkuun ensimmäisenä päivänä eli silloin, kun uusi NHL-kausi käytännössä alkaa. Tulevalla kaudella hyökkääjä saa palkkaa 5,5 miljoonaa dollaria runkosarjan ajalta ja kolmella viimeisellä kaudella 7,1 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL