Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan suursuosikille merkittävä hankinta – ”Tuo erikoisosaamista”

Otso Rantakari pelasi KHL:ssä viime kauden.
AOP

Liigan ehdottomiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Helsingin IFK on tehnyt kovan hankinnan heinäkuun puolivälissä. HIFK hankki lisää kärkiosaamista puolustukseen, kun Helsingin Jokerien kasvatti suuntaa Sveitsistä takaisin Suomeen. 

Helsingin IFK on tehnyt merkittävän hankinnan, kun joukkue tiedotti tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen 29 vuotta syksyllä täyttävän Otso Rantakarin kanssa. 182 senttiä pitkä oikealta laukova kiekollinen puolustaja pelasi viime kaudella Sveitsin pääsarjassa sekä Liigassa Tampereen Tapparan riveissä.

Kiekollisista lahjoistaan tunnettu Rantakari murtautui Liigaan kaudeksi 2014-15 Espoon Bluesin paidassa. Reiluun kauteen puolustaja teki hurjat 49 tehopistettä 93 otteluun ja siirtyi lopulta konkurssiin ajautuneesta joukkueesta Ruotsin pääsarjaan SHL:n MODO Hockeyn riveihin.

Kaudet 2016-19 Rantakari pelasi Tapparassa iskien tuona aikana yhteensä 79 tehopistettä. Tapparasta tie vei Eurooppaan ja Sveitsin kautta KHL:n kaudeksi 2020-21. KHL:ssä Rantakari edusti heikkoa Neftekhimik Niznekamskia, jossa 48 otteluun syntyi vaivaiset 11 tehopistettä.

HIFK:n Rantakari tuo tarvittavaa erikoisosaamista lisää puolustukseen, sillä oikealta laukovia puolustajia HIFK:ssa on Rantakarin lisäksi vain nuori Los Angeles Kingsin varaama Otto Salin ja ruotsalaisveteraani Johan Motin.

– Olemme seuranneet Otson otteita jo pidemmän aikaa. Hän teki paluun kaukaloon pitkän loukkaantumisen jäljiltä viime kaudella, ja on nyt päässyt harjoittelemaan kunnolla jo pidemmän aikaa. Uskomme, että hänen vahvuutensa tuovat joukkueeseemme erinomaisen lisän, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga