Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan huippuseuralta jäätävä hankinta – ”Hän on erittäin laadukas pelaaja”

Cody Kunyk Kärpät paidassa koronakaudella.
AOP

Oulun Kärpät vahvisti jo ennestään vahvaa joukkuettaan hankkimalla Liigassa jo aiemmin esiintyneen kanadalaissentterin riveihinsä. Kärpät on osoittanut kesän hankinnoillaan, että joukkue pyrkii ensi kaudella Lauri Marjamäen johdolla lyömään kapulaita tamperelaisjoukkueiden rattaisiin. Kärppien kokoonpanon leveys pärjää mille tahansa Liiga-joukkueelle.

Oulun Kärpät on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaissentteri Cody Kunykin kanssa. Kunyk palaa Kärppiin pelattuaan viime kauden KHL:n ainoassa Kazakstanin joukkueessa eli Barys Nur-Sultanissa. Barysissa kausi oli vaikea, sillä 33 peliin syntyi 14 tehopistettä.

Kunyk on tällä hetkellä 32-vuotias. Kanadan Albertan provinssin Sherwood Parkin kaupungista kotoisin oleva sentteri on pelannut Liigassa aiemmin yhteensä neljällä eri kaudella. Kärppien lisäksi hyökkääjä on edustanut Lappeenrannan SaiPaa ja Hämeenlinnan Pallokerhoa. Neljän Liigassa vietetyn kauden aikana kanadalainen on pelannut 218 ottelua ja iskenyt yhteensä 148 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan HPK:ssa 2019-20 Kunyk teki runkosarjaan 49 tehopistettä, mutta HPK jäi hallitsevana mestarina ulos pudotuspeleistä.

– Kunyk on erittäin laadukas pelaaja meidän Liigaan. Edellisellä kärppäkaudellaan hän osoitti olevansa erittäin tuottelias pelaaja, ja on todella hienoa saada hänet takaisin meille. Kunykin hankinnan myötä joukkue on nyt valmis ja meidän sentteriosasto on tällä hetkellä todella laadukas ja sen menestyminen vaatii, kommentoi urheilujohtaja Harri Aho Kärppien nettisivuilla.

Kunykin edellinen kärppäkausi oli koronasta johtuvista syistä hyvin poikkeuksellinen. Suurin osa otteluista pelattiin ilman yleisöä, ja kauden jatkuminen oli jatkuvasti vaakalaudalla.

– Se oli outo kausi. Minusta meillä oli vahva porukka, mutta sarja keskeytyi useasti emmekä koskaan löytäneet peliämme kokonaisuutena. Odotan innolla paluuta ja pelaamista uskomattomien fanien edessä. On mahtavaa nähdä kasvoja katsomoissa peliemme aikana, kommentoi kanadalaissentteri tiedotteessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga