Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä jysähti jättikauppa! – Huippupuolustajat vaihtaa osoitteita

John Marino siirtyy Pittsburgh Penguinsista eteenpäin.
AOP

NHL:ssä nähtiin lauantaina merkittävä pelaajakauppa, kun New Jersey Devils ja Pittsburgh Penguins vaihtoivat puolustajia päittäin. Pelaajakaupassa kaksi kiekollisesti lahjakasta puolustajaa siirtyivät uusiin osoitteisiin ja Devilsistä siirtyi myös yksi varausvuoro Penguinsiin. Penguins tarvitsi palkkatilaa lisää ja tämä kauppa sitä luo merkittävästi.

New Jersey Devils ja Pittsburgh Penguins tekivät merkittävän pelaajakaupan lauantaina. Penguins kauppasi puolustaja John Marinon Devilsiin vaihdossa nuoreen huippulupaukseen Ty Smithiin. Smithin lisäksi Penguinsiin siirtyi kolmannen kierroksen varausvuoro. Tämä on ensi kesälle.

Smith on kanadalaispuolustaja joka on syntynyt Lloydminsterin kaupungissa, Sasaketchewanin provinssissa. Vasemmalta laukova 22-vuotias puolustaja on kesän 2018 NHL:n varaustilaisuuden ykköskierroksen varaus. Devils poimi puolustajan vuorolla 17. Smithillä on kokemusta NHL:stä kahden kauden ajalta. Kahden kauden aikana pelejä on vyölle kertynyt 114 kappaletta ja näissä on syntynyt yhteensä 43 tehopistettä. Viime kaudella 66 peliin syntyi 20 pistettä. Tulokaskaudella Smith teki 48 peliin 23 tehpistettä.

Devilsiin siirtynyt Marino on 25-vuotias oikealta laukova puolustaja, joka on Edmonton Oilersin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2015. Marino siirtyi Oilersista vaihdossa ehdolliseen kuudennen kierroksen varausvuoroon Penguinsin riveihin vuonna 2019. Yhdysvaltalaispuolustaja on syntynyt Brocktonin kaupungissa, Massachusettsissa. 185 senttiä pitkä Marino on pelannut urallaan NHL:ssä kolmella eri kaudella. Näissä on tilille kertynyt 189 peliä ja pisteitä yhteensä 64 kappaletta.

Marinolla on tällä hetkellä voimassaoleva sopimus, jota on viisi vuotta jäljellä. Puolustaja tienaa kaudesta 4,4 miljoonaa dollaria sopimuksensa loppuun asti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL