Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pittsburgh jatkoi puolustajakauppoja! – Kokenut huippupuolustaja vahvistaa takalinjoja

Montreal Canadiensin Jeff Petry jatkaa uraa Pittsburghissa.
AOP

NHL:ssä nähtiin Pittsburgh Penguinsin toimesta toinen pelaajakauppa lauantaina, kun tällä kertaa Penguins hankki puolustajan Montreal Canadiensista. Penguins hankki puolustukseen lisää kokemusta oikealle puolelle, jossa jo ennestään oli seuralegenda Kris Letang.

Pittsburgh Penguinsin GM Ron Hextall teki jälleen pienen muutoksen joukkueensa puolustukseen. Penguins hankki Montreal Canadiensin kokeneen oikealta laukovan Jeff Petryn. Petry on ollut siirtohuhuissa jo pitkään, mutta kauppa tapahtui vasta kesällä.

Petryn lisäksi Penguinsiin siirtyi lupaava keskushyökkääjä Ryan Poehling, jonka ura Montrealissa jäi hieman paikalleen. Canadiens saa pelaajakaupassa riveihinsä Michael Mathesonin, jonka ura lähti uuteen nousuun siirryttyään Florida Panthersista Penguinsin riveihin pari vuotta sitten. Mathesonin kyljessä Montrealiin matkasi neljännen kierroksen varausvuoro kesälle 2023.

Pelaajakauppojen myötä Canadiensille tuli palkkakattoon lisää tilaa reilut kaksi miljoonaa dollaria, kun taas Penguinsilta poistui saman verran.

Ann Arborista, Michiganista kotoisin oleva Petry on 34-vuotias puolustaja, joka on Edmonton Oilersin kakkoskierroksen varaus kesän 2006 NHL:n varaustilaisuudesta. Pisteitä Petry on urallaan NHL:ssä tehnyt 322 kappaletta 803 otteluun. Puolustajan neljän vuoden mittaista sopimusta on vielä kolme vuotta jäljellä ja Petry tienaa kaudesta 6,25 miljoonaa dollaria.

28-vuotias vasemmalta laukova kanadalaispuolustaja Matheson on kotoisin Montrealista, joten entinen ykköskierroksen varaus pääsee kotikaupunkiinsa pelaamaan. Mathesonilla on NHL:stä kokemusta 417 ottelun verran ja näissä on syntynyt 138 pistettä. Parhaalla kaudella Matheson on NHL:ssä tehnyt 31 tehopistettä ja tämä tapahtui viime kaudella 74 peliin.

Poehling on 23-vuotias keskushyökkääjä, joka on Canadiensin entinen ykköskierroksen varaus. Minnesotan osavaltiosta kotoisin oleva hyökkääjä on NHL:ssä pelannut kolmella kaudella yhteensä 85 ottelua ja näihin on syntynyt 22 tehopistettä. Poehlingin kohdalla ensi kausi menee suurella todennäköisyydellä AHL:n puolella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL