Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaisseuralta uskomaton ratkaisu, kokenut sotaratsu päävalmentajaksi

Dallas Starsin päävalmentaja Rick Bowness.
AOP

Winnipeg Jets oli viimeinen NHL-joukkue ilman päävalmentajaa, mutta nyt organisaatio on palkannut eri lähteiden mukaan uuden päävalmentajan. Päävalmentajaksi on palkattu pitkän linjan kiekkomies, kun kolme edellistä kautta Dallas Starsin päävalmentajana toiminut Rick Bowness hyppää ruoriin. Bowness jättäytyi itse pois Starsin valmentajan pallilta, mutta hänen sopimuskin olisi päättynyt tähän kauteen.

Menneellä NHL-kaudella pudotuspelien ulkopuolelle NHL:n läntisessä konferenssissa jäänyt Winnipeg Jets on eri lähteiden mukaan palkannut uuden päävalmentajan. Päävalmentajaksi on valikoitumassa kokenut Rick Bowness, joka on valmentanut NHL:ssä jo 1980-luvulla. Viime kaudella joukkuetta valmensi Paul Maurice, joka sittemmin astui syrjään. Loppukauden joukkueen päävalmentajana toimi Dave Lowry.

Bowness on mielenkiintoinen valinta Jetsiltä, sillä sarjassa olisi huomattavasti paljon tuoreimpiakin nimiä kuin kanadalainen. Bowness on toki tunnettu pelaajien valmentajana, joka saa ainakin ajoittain parhaan irti pelaajistaan. Bownessin pelisysteemi oli etenkin Dallas Starsissa tosi tylsä, sillä joukkue keskittyi puolustamaan oman puolustusalueen keskustaa ja saamaan vain päätykiekkojen kautta peliä aikaiseksi.

Jetsillä on organisaationa paljon tehtävää, sillä keskushyökkääjä Mark Scheifele on ollut siirtohuhuissa yhdessä kapteeni Blake Wheelerin kanssa. Lisäksi Pierre-Luc Dubois on ilmoittanut, että tulee testaamaan vapaiden pelaajien markkinat, kun se hetki tulee eteen 2024. Joukkueesta puuttuu kaiken tämän lisäksi kiekollinen puolustaja ja siitä johtuen joukkueen ykköspuolustaja Josh Morrissey on joutunut liian suurelle vastuulle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL