Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vancouver Canucksille elintärkeä jatkosopimus – Sanelee koko organisaation tulevaisuutta!

Vancouver Canucks ja Brock Boeser
AOP

Vancouver Canucks teki kesän tärkeimmän siirtonsa, kun tuore ruotsalaismanageri Patrik Allvin sai tehtyä huippumaalintekijänsä kanssa jatkosopimuksen. Canucksilla oli pitkät neuvottelut tähtihyökkääjän kanssa, mutta lopulta sopimus tuli maaliin ja hyökkääjä jatkaa organisaatiossa. Tulevaisuuden kannalta sopimus oli äärimmäisen tärkeä.

NHL:ssä niukasti pudotuspelien ulkopuolelle viime kaudella jäänyt Vancouver Canucks on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen Brock Boeserin kanssa. Boeser tienaa seuraavasta kolmesta kaudesta yhteensä 19,95 miljoonaa dollaria. Yhdysvaltalaisen keskiansio kautta kohden on 6,65 miljoonaa dollaria.

Canucksin kesän 2015 ykköskierroksen varaus on urallaan tienannut pelaamiensa kausien aikana lähes 20 miljoonaa dollaria. Tulevan kolmen vuoden aikanan Burnsvillen kaupungista, Minnesotan osavaltiosta kotoisin oleva hyökkääjä siis tuplaa tienistinsä. Tällä hetkellä Boeser on 25-vuotias ja laukoo oikealta.

Boeser on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 324 ottelua ja tehnyt näissä 256 tehopistettä. Maaleja on syntynyt 121 kappaletta.

Canucksin tilanne on mielenkiintoinen tämän kesän suhteen, silä joukkueella on vielä viisi pelaajaa ilman sopimusta ensi kaudesta ja palkkatilaa on ainoastaan reilut kaksi miljoonaa dollaria jäljellä. Joukkueen tarvitsee ainakin tehdä Juho Lammikon kanssa, joka pelasi vahvan viime kauden Canucksin paidassa.

Organisaation ympärillä pyörii huhuja, että Canucks olisi kauppaamassa J.T. Milleriä tai puolustaja Oliver Ekman-Larssonia, jotta saisivat palkkakattoon lisää tilaa. Miller oli joukkueen parhaita pistemiehiä viime kaudella ja Ekman-Larsson saapui organisaatioon vuosi sitten isossa kaupassa edellisen GM:n Jim Benningin toimesta.

Tulevaisuuden kannalta Canucksin tilanne on hyvä, sillä joukkueen kärkihyökkääjät ovat kiinni sopimuksissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL