Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas Stars kiinnitti kokeneen maalivahdin – Kauppoja luvassa?

Dallas Starsin maalivahti Scott Wedgewood.
AOP

NHL:ssä hienosti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Calgary Flamesin ahtaalle laittanut Dallas Stars on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Stars on kiinnittänyt kokeneen maalivahdin kahden vuoden sopimukseen, joka on selvä indikaattori tulevalle. Starsin uskotaan tekevän pelaajakauppaa toisesta kokeneesta maalivahdista, sillä joukkueen ykkösmaalivahti on nuori yhdysvaltalainen Jake Oettinger.

Dallas Stars on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen pitkään NHL:n ja AHL:n väliä matkanneen Scott Wedgewoodin kanssa. Wedgewood saapui kesken viime kauden Starsin riveihin Arizona Coyotesin riveistä. Parhaimmillaan Starsia edusti viime kaudella viisi maalivahtia, mutta näistä kolme oli loukkaantuneena.

Kanadalaisen 29-vuotiaan Wedgewoodin uran tähän astiset tienistit ovat vain karvan verran yli kolme miljoonaa dollaria. Tuleva kahden miljoonan dollarin arvoinen sopimus takaa sen, että Etobicoken kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva maalivahti saa voin lisäksi juuston leivän päälle. Wedgewood tienaa miljoonan kaudesta ja koska sopimus on yksisuuntainen, niin palkka on myös AHL:ssä pelattaessa sama.

Viime kaudella Wedgewood pelasi Coyotesin maalilla 26 ottelua torjuntaprosentilla 91,1. Starsin paidassa pelejä kertyi kahdeksan ja näissä torjuntaprosentti oli 91,3 vaikka päästettyjen maalien keskiarvo kampesi yli kolmen ottelua kohden.

Wedgewoodin sopimus tarkoittaa väistämättäkin sitä, että Stars tulee ainakin yrittämään venäläismaalivahti Anton Khudobinin kauppaamista. Khudobinin sopimus on ensi kaudesta 3,33 miljoonaa dollaria eikä maalivahdille ole Starsin organisaatiossa enää lähtökohtaisesti käyttöä. Joukkueen tulevaisuuden ykkösmaalivahti Jake Oettinger tulee saamaan tänä kesänä pitkän sopimuksen ja Wedgewood toimii halvan sopimuksensa turvin erinomaisena kakkosmaalivahtina.

Stars teki myös entisen ykköskierroksen varauksensa Riley Tuften kanssa jatkosopimuksen. Viime kaudella NHL-debyytin tehnyt laitahyökkääjä tienaa ensi kaudesta 750 tuhatta dollaria mikäli Tufte lunastaa paikkansa NHL:stä. AHL:n puolella palkka on vain 110 tuhatta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL