Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Netissä pyörii hulvaton video! – Coloradon tähdelle oli koitua ongelmia mestaruusjuhlissa

Colorado Avalanchen mestaruusjuhlat.
AOP

NHL:n mestaruuden tällä viikolla voittanut Colorado Avalanche on juhlinut railakkaasti Denverissä mestaruuttaan. Torstaina alkoi kansalliset mestaruusjuhlat ja niin pelaajat kuin fanitkin ovat olleet hyvällä mielellä liikkeellä. Avalanchen tähtipelaajat ovat ottaneet juhlissa täydellisesti ilon irti ja siitä on ollut seurauksena hupaisia hetkiä.

Colorado Avalanche voitti NHL:n mestaruuden, eli Stanley Cupin tällä kaudella. Avalanche kaatoi NHL:n Stanley Cup -finaaleissa Tampa Bay Lightningin voitoin 4-2. Suomalaisista mestaruutta ovat juhlimaan päässeet ratkaisumaalin iskenyt Artturi Lehkonen, Mikko Rantanen, kolmosmaalivahti Justus Annunen ja maalivahtivalmentaja Jussi Parkkila.

Denverissä on ollut torstaina iso mestaruusjuhlat käynnissä ja monet Avalanchen tähtipelaajista ovat hauskuuttaneet tempauksillaan faneja. Yksi suurimmista juhlijoista on ollut nuori kanadalaispuolustaja Bowen Byram, joka joutui pieniin ongelmiin paikallisen virkavallan kanssa.

Byram oli oluiden kanssa fanien lähellä ja oli palaamassa paloauton kyytiin, jossa muita pelaajia oli. Tässä vaiheessa paikallinen poliisi esti Byramin pääsyä joukkueen pariin kunnes fanit alkoivat huutaa kyseisen herrasmiehen olevan joukkueen pelaaja. Lopulta Byram pääsi poliisinkin naureskellessa takaisin omiensa joukkoon fanien hurratessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Puck Empire 👑 (@puckempire) jakama julkaisu

Myös suomalaishyökkääjä Rantanen on hauskuuttanut faneja muun muassa juomalla omasta kengästään olutta ja tanssimalla auton lavalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL