Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Chicago Blackhawks nimesi uuden päävalmentajan!

Chicago Blackhawksin pelaajat tuulettaa.
AOP

NHL:ssä jo useamman vuoden syvissä vesissä uinut Chicago Blackhawks on nimennyt uuden päävalmentajan. Seurahistorian 40. päävalmentaja saapuu toisesta ”Original Six” -joukkueesta, kun Montreal Canadiensin apuvalmentajana toiminut Luke Richardson saapuu päävalmentajaksi. Richardson toimi Canadiensin väliaikaisena päävalmentajana kesän 2021 pudotuspeleissä.

Kahdella edellisellä kaudella karusti pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Chicago Blackhawks on nimennyt uuden päävalmentajan. Jatkossa Blackhawksissa käskyjä antaa vielä nuori valmentaja eli kanadalainen Luke Richardson. 53-vuotias Richardson on Blackhawksin seurahistorian 40. päävalmentaja ja ottaa päävalmentajan paikan Derek Kingiltä, joka toimi viime kauden lopun organisaation väliaikaisena päävalmentajana.

Ottawasta kotoisin oleva Richardson lopetti pelaajauransa Ottawa Senatorsin joukkueessa kesken kauden 2008-09. NHL-uransa aikana entinen Toronto Maple Leafsin ykköskierroksen varaus edusti Senatorsin lisäksi Edmonton Oilersia, Philadelphia Flyersia, Columbus Blue Jacketsia, Maple Leafsia ja Tampa Bay Lightningia. Urallaan puolustaja pelasi NHL:ssä yhteensä 1417 ottelua ja teki näissä 201 tehopistettä. AHL:ssä Richardson ei pelannut peliäkään ja maajoukkueessa puolustaja oli kolmesti.

Valmennusura alkoi Senatorsissa välittömästi uran loppumisen jälkeen ja kotikaupunkinsa joukkueessa Richardson toimi apuvalmentajana neljän kauden ajan ennen kuin siirtyi Binghampton Senatorsin päävalmentajaksi AHL:n puolelle. Sieltä matka jatkui neljän vuoden jälkeen kaudeksi 2017-18 New York Islandersin palveluksiin, josta kaudeksi 2018-19 Richardson siirtyi Montrealiin. Montrealissa kanadalainen palveli yhteensä neljän kauden ajan ennen ensimmäistä päävalmentajapestiä, jonka Richardson sai nyt Blackhawksista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL