Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Leijonat

Leijonille merkittävä helpotus välierään – Yhdysvalloilla pahoja menetyksiä kokoonpanossa!

Yhdysvallat ja valmentaja David Quinn.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkueella on lauantaina hieno mahdollisuus Tampereella, kun joukkue pelaa MM-välierässä Yhdysvaltoja vastaan. Mikäli Suomi onnistuu kaatamaan Yhdysvallat toistamiseen tässä turnauksessa etenee joukkue finaaliin, jossa vastaan tulee joko Tshekki tai Kanada. Leijonat pääsee kotiyleisön eteen hyvistä asetelmista, mutta Yhdysvalloilla on sen sijaan ongelmia pelaajiston puolella.

Jukka Jalosen valmentamalla Suomen jääkiekkomaajoukkueella on elämänsä tilaisuus. Suomi kohtaa siipirikkoiset Yhdysvallat MM-kotikisojen välierässä ja voitolla Leijonat lunastaa paikan sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun. Alkusarjassa Suomi voitti Yhdysvallat 4-1 -lukemin suvereenin esityksen päätteeksi.

Yhdysvallat kaatoi omassa puolivälierässään a-lohkon voittaneen Sveitsin tylyin 3-0 -lukemin. Tuossa ottelussa David Quinnin valmentama miehistö pelasi jo viidellä puolustajalla ja se nosti tähtipuolustaja Seth Jonesin peliajan lähelle puolta tuntia. Yhdysvallat koki juuri välierän alla jälleen lisää vastoinkäymisiä, kun joukkueen puolustaja Jaycob Megna joutui jättämään joukkueen ja palaamaan kotiinsa sairastapauksen vuoksi.

Tällä hetkellä joukkueella on käytössään vain neljä puolustajaa ja onkin pohdittu pelaako nykyisin Chicago Blackhawksia NHL:ssä edustava laitahyökkääjä Sam Lafferty puolustajana. Tilanne ei ole paras mahdollinen Yhdysvalloille, joka on jo lähtökohtaisesti iso altavastaaja kello 14.20 käynnistyvään otteluun Suomea vastaan.

Päivän toinen välierä käynnistyy Tshekin ja Kanadan välillä kello 18.20.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Leijonat