Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Edmontonin tähti hurjassa iskussa! – Matkaako Jesse Puljujärven edustama Oilers konferenssifinaaliin?

Edmonton Oilersin Evander Kane ja Connor McDavid
AOP

NHL:n pudotuspeleissä eletään toisen kierroksen osalta ratkaisuhetkiä. Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välinen sarja on todella yllättävässä tilanteessa, kun Oilers johtaa voitoin 3-1. Oilersin avaimet ottelusarjassa on olleet juuri niitä, mitä kaikki onkin odottanut. Jay Woodcroftin valmentama joukkue on pelannut juuri sillä tavalla, kun on odotettu, mutta esiin on noussut yksi merkittävä pelaaja, joka pelaa hurjaa kevättä.

Edmonton Oilers on yllättänyt kaikki tänä keväänä. Jay Woodcroftin valmentama joukkue oli Los Angeles Kingsiä vastaan köysissä NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, mutta selvitti tiensä jatkoon. Kingsiä vastaan Oilers tarvitsi seitsemän ottelua ja joutui vierasotteluun oltuaan voitoin 3-2 tappiolla.

Albertan taistelun ensimmäinen ottelu oli huikeaa hyökkäyspelin juhlaa, sillä ottelussa nähtiin yhteensä 15 maalia. Flames voitti taistelun 9-6 -lukemin. Toisessa ottelussa Flames karkasi jo 3-1 -johtoon toisessa erässä, mutta päästi tämän jälkeen neljä maalia putkeen ja hävisi. Ottelusarja siirtyi Edmontoniin, jossa Oilers oli tyrmäävä tehden kahteen otteluun yhdeksän maalia ja päästäen neljä.

Selvänä altavastaajana sarjaan lähtenyt Oilers on nyt yhden voiton päässä jatkopaikasta. Jesse Puljujärven edustamalla joukkueella on huikea mahdollisuus edetä konferenssifinaaleihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2006, jolloin joukkue eteni aina Stanley Cup -finaaleihin saakka.

Oilersilta johtotähtenä on toiminut Connor McDavidin johtama ykköskenttä. McDavid on tehnyt 11 otteluun hurjat 25 tehopistettä. Kanadalaistähti on nostanut pelinsä aivan uudelle tasolle. McDavidin rinnalla Evander Kane on ollut myös äärimmäisen tehokas. Kahteen edelliseen otteluun Kane on iskenyt viisi maalia ja koko pudostupeleissä yhteensä 12 maalia.

Kanadalaislaiturin tahti on hurja, sillä esimerkiksi viime vuonna Tampa Bay Lightningin Brayden Point teki 14 maalia 23 otteluun. Point teki myös 14 maalia toissa kauden pudotuspeleissä. Keväällä 2019 maalipörssin pudotuspeleissä voitti San Jose Sharksin Logan Couture, jonka kausi päättyi NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin. Couture iski yhteensä 14 maalia, kuten Point kahdella edellisellä kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL