Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton hörppy ei kostautunut – Edmonton lähellä superyllätystä!

Leon Draisaitl syötti kolme Edmonton Oilersin maalia.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ollaan äärimmäisen lähellä isointa mahdollista yllätystä. Edmonton Oilers kaatoi jo kolmannen kerran Calgary Flamesin ja siirtyi ottelusarjassa neljän pelin jälkeen johtoon voitoin 3-1. Edmontonissa pelattu neljäs kamppailu oli vaiherikas, jossa jännitys säilyi aina viimeisille minuuteille asti.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers alisti jo kolmannen kerran Darryl Sutterin valmentamaa Calgary Flamesia. Oilers nappasi ottelusarjan kolmannen voiton putkeen kaatamalla Flamesin kotijäällään 5-3 -lukemin. Oilersilla on jatkossa paikka edetä NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin, sillä neljällä voitolla edetään jatkoon. Mikäli Oilers tiputtaa Flamesin sitä voidaan pitää helposti NHL:n pudotuspelien suurimpana yllätyksenä.

Oilers sai otteluun vahvan alun, kun se karkasi avauserässä jo 3-0 -johtoon. Toisessa erässä Flames nousi alle minuutissa maalin päähän ja lopulta kolmannen erän puolivälin jälkeen alivoimalla tasoihin. Flamesin alivoimamaali oli melkoinen, sillä ruotsalaispuolustaja Rasmus Andersson laukoi kiekon omalta siniviivalta ohi huippupelin muuten torjuneen Mike Smithin. Hörppy ei kuitenkaan kostautunut, vaan Oilers teki vielä kolmannen erän lopussa 4-3 -johtomaalin ja sinetöi tyhjiin loppulukemat.

Woodcroftin valmentamasta joukkueesta Evander Kane ja Ryan Nugent-Hopkins iskivät kaksi maalia mieheen. Kolmas joukkueen maalintekijä oli avauserässä ylivoimalla Zach Hyman. Leon Draisaitl saalisti ottelussa kolme syöttöpistettä ja Connor McDavid kaksi syöttöpistettä. McDavidille ottelu oli jo seitsemäs putkeen pudotuspeleissä, kun hyökkääjä tekee vähintään kaksi tehopistettä. Kanadalainen on enää yhden ottelun perässä Wayne Gretzkya, jolla on tämä ennätys hallussaan vuodelta 1983.

Flamesilta maalinteossa onnistuivat Anderssonin lisäksi ruotsalaissentterit Mikael Backlund ja Elias Lindholm. Jacob Markström torjui vieraiden maalilla 21 kertaa ja Smith kotijoukkueen maalilla 29 laukausta.

Ottelusarja jatkuu Calgaryssa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL