Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Onko tässä Leijonissa loistavan NHL-tähden uusi päävalmentaja? – ”Kaksi vaihtoehtoa!”

Dallas Stars juhlii. Miro Heiskanen, Jamie Benn, Roope Hintz
AOP

NHL-joukkue Dallas Starsissa pelaa lukuisia suomalaisia. Joukkue jäi tänä keväänä NHL:n pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle taipuessaan Calgary Flamesille seitsemän pelin jälkeen voitoin 4-3. Tämä mahdollisti Esa Lindellin ja Miro Heiskasen liittymisen Suomen jääkiekkomaajoukkueen mukaan Tampereella pelattaviin MM-kisoihin. 

NHL-joukkue Dallas Starsilla on edessään mielenkiintoinen kesä. Joukkueella on paljon tehtävää pelaajistonsa kanssa, kun monet tärkeät pelaajat ovat ilman sopimusta. Tämän lisäksi joukkueen täytyy etsiä uusi päävalmentaja, kun kokenut Rick Bowness astui syrjään kauden päätyttyä, kuten Kiekkofani.com aiheesta uutisoi.

Sportsnet.ca -sivuston huipputoimittajien Elliotte Friedmanin ja Jeff Marekin mukaan Stars olisi kahden mielenkiintoisen valmentajan perässä. Ensimmäinen vaihtoehto päävalmentajaksi on Rick Tocchet, joka viimeisellä visiitillään valmensi NHL:ssä Arizona Coyotesia.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on OHL:ssä valmentava entinen NHL-hyökkääjä Marc Savard. Savard valmentaa OHL-joukkue Windsor Spitfiresia, jonka riveissä pelaa myös Starsin lupaava hyökkääjä Wyatt Johnston.

Tocchet on toiminut viimeisen vuoden TV:ssä asiantuntijana TNT:llä. Viimeksi kanadalaisvalmentaja on ollut NHL:ssä mukana kaudella 2020-21. Tocchet on voittanut apuvalmentajana NHL:ssä kaksi Stanley Cupia. Nämä tulivat Pittsburgh Penguinsin penkin takana.

Starsissa pelaa NHL:n suomalaisista leijonanosa, sillä Miro Heiskanen, Roope Hintz, Esa Lindell, Jani Hakanpää ja Joel Kiviranta edustavat joukkuetta. Heiskanen ja Lindell ovat Leijonien mukana tällä hetkellä tavoittelemassa MM-kotikisoista maailmanmestaruutta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL