Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaisjoukkueessa muutoksen tuulet – Koko valmennusjohto lähtee!

Dallas Starsin päävalmentaja Rick Bowness.
AOP

NHL:n kokeneimpiin valmentajiin lukeutuva Rick Bowness on valmennusjohtonsa kanssa jääneet pois Dallas Starsin valmennuksesta. Bownessin sopimus päättyi Starsin kanssa tähän kauteen, mutta herra itse ilmoitti, että ura Starsissa on tullut päätökseen. Tämä muutos avaa Starsille merkittäviä muutosten tuulia ensi kausiksi.

Dallas Stars on lisätty yhdeksi joukkueeksi pitkään listaan, jolla ei ole tällä hetkellä NHL:ssä valmentajaa. Listaan joukkue pääsi sisään, kun kokenut 67-vuotias päävalmentaja Rick Bowness ilmoitti, että ei jatka enää päävalmentajan pestissä. Bownessin sopimus olisi päättynyt muutenkin tähän kauteen, mutta kanadalainen teki selväksi, että haluaa uusia haasteita muualta.

– Meillä oli keskustelut vaimoni Judyn kanssa ja meistä oli paras ratkaisu siirtyä pois Starsista ja antaa joukkueelle mahdollisuus katsoa uutta suuntaa sekä palkata uusi päävalmentaja. Haluan kiittää kaikkia tunteella eläviä faneja ja koko organisaatiota siitä kovasta työstä, mitä he ovat tehneet ollessani tässä organisaatiossa. On ollut kunnia minulle ja perheelleni edustaa Starsia ja Dallasin kaupunkia, kertoi Bowness Starsin tiedotteessa.

Bowness aloitti Starsin päävalmentajana joulukuussa 2019, kun Jim Montgomery erotettiin tehtävästään. Bownessin aikana Stars voitti 89 peliä runkosarjassa ja hävisi 62 kertaa varsinaisella peliajalla. Bowness valmensi Starsia yhteensä 176 ottelussa ja johdatti joukkueen kahdesti pudotuspeleihin, joista ensimmäisellä kerralla syksyllä 2020 Stanley Cup -finaaleihin Tampa Bay Lightningia vastaan.

– Bowness on yksi arvostetuimpia ja uskotuimpia valmentajia NHL:ssä, kuka on sarjassa ikinä valmentanut. Hän on päättänyt antaa elämänsä pelille ja olemme iloisia, että voimme sanoa Starsin organisaation olleen osana hänen matkaansa, kertoi GM Jim Nill.

Starsin apuvalmentajat Todd Nelson, Derek Laxdal ja John Stevens poistuvat samalla ovenavauksella organisaatiosta. Videovalmentaja Kelly Forbes ja maalivahtivalmentaja Jeff Reese jatkavat tehtävissään normaalisti.

Starsissa pelaa tällä hetkellä suomalaisista Roope Hintz, Joel Kiviranta, Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Jani Hakanpää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL