Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Johdattaako Miro Heiskanen Leijonat kultaan? – ”Räväkkä arvio!”

Miro Heiskanen Starsin alternate paidassa.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue on aloittanut pelinsä MM-kotikisoissa vahvasti. Kolmesta ensimmäisestä pelistä on tuloksena kolme voittoa ja vain kaksi päästettyä maalia. Maanantain ottelussa Suomi kaatoi umpisurkean Yhdysvallat selvin 4-1 -lukemin ja jatkoi puhtaalla pelillä turnausta. Suomen pelissä on kuitenkin paljon parannettavaa, mutta tuorein vahvistus parantaa mahdollisuuksia MM-kultaan melkoisesti.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue sai MM-kisoihin äärettömän mieluisan vahvistuksen, kun tähtipuolustaja Miro Heiskanen liittyy joukkueen mukaan. Dallas Starsin kanssa viime vuonna kahdeksan vuoden jatkosopimuksen tehnyt eliittipuolustaja päätti kautensa Starsin kanssa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Stars tippui ensimmäisellä kierroksella Calgary Flamesille seitsemän ottelun jälkeen voitoin 4-3.

Heiskasen tasoa ei Suomessa välttämättä ymmärretä kovinkaan hyvin. HIFK:n kasvatti lähti Dallasiin neljä vuotta sitten ja on pelannut hurjia kausia Starsin takalinjoilla. Heiskasen tasosta kertoo tulokassopimuksen jälkeen saatu kahdeksan vuoden sopimus, jonka kokonaisarvo on yli 64 miljoonaa dollaria.

Suomalaispuolustaja on pelannut koko NHL-uransa kovilla peliminuuteilla, mutta tulokset ovat pisteiden valossa jääneet uupumaan. Syitä on monia ja suurin on Starsin pelitapa, joka ei varsinaisesti tue kiekollisesti lahjakkaita pelaajia. Toinen iso syy on se, että Heiskasen vastuu ylivoimalla on ollut pieni, kun joukkueen ruotsalaispuolustaja John Klingberg on ottanut päävastuun viivamiehen paikalta.

Heiskanen on yksittäin jo sellainen pelaaja Leijonissa, joka muuttaa pelin suunnan. Tällä hetkellä puolustuksesta löytyy entinen NHL-puolustaja Sami Vatanen ja Euroopassa kovaa tulosta tehnyt Mikko Lehtonen, mutta kumpikin jää kauas Heiskasen taakse. Heiskasen myötä Leijonat saavat puolustuspeliin yhden erinomaisen elementin lisää ja ylivoimasta merkittävästi juonikkaamman sekä tehokkaamman.

Leijonilla oli jo ennestään kaikki mahdollisuudet voittaa kotikisoissa kultaa, mutta Heiskasen tulon myötä todennäköisyydet nousivat melkoisesti ylöspäin. Nyt joukkueesta voidaan saada tehojen valossa myös enemmän irti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat