Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonille jättipotti NHL:stä? – Suomalaistähtien kausi katkolla

Dallas Stars juhlii. Miro Heiskanen, Jamie Benn, Roope Hintz
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on ensimmäisen kierroksen osalta jäljellä enää kaksi ottelua. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelataan kaksi viimeistä ottelua eli seitsemättä peliä. Calgary Flames yrittää voittaa kotijäällään Dallas Starsin ja New York Rangersilla on kotiareenallaan samankaltainen haaste Pittsburgh Penguinsin muodossa. Starsin tappio tarkottaisi sitä, että Leijonien käyttöön vapautuisi hurja määrä suomalaista taitoa MM-kotikisoihin.

Calgary Flames ja Dallas Stars ovat pelanneet hurjan ottelusarjan. Darryl Sutterin valmentama Flames lähti ottelusarjaan suurena suosikkina oltuaan NHL:n läntisessä konferenssissa toinen heti Colorado Avalanchen jälkeen.

Ottelusarja alkoi tiukimmilla mahdollisella tavalla, kun ensimmäiset kaksi peliä päättyivät 1-0 ja 2-0 -lukemiin. Flames voitti ensimmäisen ja Stars toisen. Ottelusarjan siirryttyä Dallasiin alettiin näkemään myös maaleja. Kolmessa Dallasissa pelatussa ottelussa on tehty yhteensä 17 osumaa. Kuudennessa pelissä Stars pysäytti Flamesin täysin ja vei ottelusarjan ratkaisun seitsemänteen peliin 4-2 -voitolla.

Ottelusarjassa on kuuden pelin aikana kummastakin joukkueesta otettu käytännössä kaikki irti. Molemmat joukkueet ovat pelanneet äärimmäisen laadukasta viisikkopeliä eikä kumpikaan ole päässyt tuhottoman paljon vaarallisille maalintekopaikoille. Sarjan tasaisuutta kuvaa se, että kumpikin joukkue on tehnyt 12 maalia ennen sarjan seitsemättä peliä. Fyysinen peli on ollut merkittävässä roolissa, sillä molemmat joukkueet pyrkivät kovan taklauspelin kautta murtaa vastustajaa.

Mikäli Stars ottelusta lähtee kesälomille, niin se on iso onni Suomen jääkiekkomaajoukkueelle. Mikäli Miro Heiskanen ja Roope Hintz ovat terveitä, niin pelaajat kutsutaan todella suurella todennäköisyydellä Leijonien vahvuuteen Tampereelle. Iso peli monellakin mittarilla siis luvassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat