Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Oilers-tähti rikkoi Jari Kurrin ennätyksen! – Ottelusarja näkee seitsemännen pelin

Edmonton Oilersin Evander Kane ja Connor McDavid
AOP

NHL:n pudotuspeleissä nähdään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kolme seitsemättä peliä. Tämä varmistui, kun Edmonton Oilers nappasi komean voiton Los Angeles Kingsin vieraista ja tasoitti ottelusarjan voitot kolmeen. Sunnuntain vastaisena yönä myös Toronto Maple Leafs ja Tampa Bay Lightning mittaavat paremmuuttaan. Näiden lisäksi Carolina Hurricanes yrittää pitää kotitaian hengissä Boston Bruinsia vastaan,

Edmonton Oilers selvitti paineiden alla haasteen ja kaatoi ottelusarjan kuudennessa pelissä Los Angeles Kingsin maalein 4-2. Voitolla Oilers tasoitti ottelusarjan voitot 3-3:n ja siirsi ratkaisun kotijäälleen Edmontoniin.

Jay Woodcroftin valmentaman Oilersin suurin sankari oli kanadalaishyökkääjä Evander Kane, joka iski ottelussa kaksi maalia. Kanen lisäksi maalinteossa onnistuivat Connor McDavid, joka iski 1-0 -johtomaalin avauserässä ja puolustaja Tyson Barrie, joka niittasi voittomaalin kolmannen erän lopulla. McDavid iski ottelussa tehot 1+2 ja puolustaja Cody Ceci 0+2. Kane saalisti myös syöttöpisteen McDavidin iskemään maaliin. Mike Smith pelasi vierasjoukkueen maalilla erinomaisen ottelun torjuen yhteensä 30 laukausta.

Kane on iskenyt tähän mennessä ottelusarjan kuuteen peliin seitsemän maalia. Se on eniten sitten Jari Kurrin yhdessä pudotuspelisarjassa. Kurri iski keväällä 1988 kuusi maalia kuuteen peliin ja keväällä 1987 seitsemän maalia samaan pelimäärään. Oilersin historiassa kuuteen peliin enemmän maaleja ovat tehneet vain Mark Messier ja Wayne Gretzky. Messierin ennätys on yhdeksän maalia keväältä 1983 ja samalta keväältä on Gretzkyn ennätys, joka on kahdeksan maalia.

Kingsiltä ottelusarjan kuudennessa pelissä maalinteossa onnistuivat ylivoimalla puolustaja Sean Durzi ja kolmannen erän alussa tasaviisikoin pelatessa Carl Grundström. Jonathan Quick pelasi kotijoukkueen maalilla erinomaisen ottelun, vaikka voittoon se ei riittänytkään. Kaksinkertaiselle Stanley Cup -voittajalle kertyi yhteensä 33 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL