Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Supertähden telonut jenkkipuolustaja pääsi kuin koira veräjästä – ”NHL näytti taas karvansa”

Jacob Trouballa tiukkaa vääntöä Penguins pelaajan kanssa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin välinen ottelusarja heräsi uudestaan henkiin. Rangers voitti ottelusarjan viidennen kamppailun ja siirsi sarjan ratkaisun vähintään kuudenteen peliin, joka käydään teräskaupungissa. Rangers käänsi ottelussa tappioaseman voitokseen. Ottelun puhutuin tilanne oli Penguinsin kapteenin loukkaantuminen toisen erän loppupuolella.

New York Rangers otti hienon voiton Pittsburgh Penguinsista keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kuten Kiekkofani.com aiemmin päivällä uutisoi. Rangers kavensi voitollaan ottelusarjan voitot 3-2:n, mutta Penguinsilla on kotijäällään lauantain vastaisena yönä mahdollisuus lyödä sarja poikki ja edetä toiselle kierrokselle.

Ottelussa nähtiin ikävä tilanne toisen erän loppupuolella, kun Rangersin yhdysvaltalaispuolustaja Jacob Trouba ajoi Sidney Crosbya. Crosby poistui taklauksen jälkeen pukukoppiin eikä palannut enää otteluun, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Crosbyn tiputtua kokoonpanosta Rangers iski pikatahtiin kolme maalia ja käänsi 2-0 -tappioaseman johtotilanteeksi. Penguins joutui paljon muuttamaan kokoonpanojaan ja joukkue ei enää löytänyt samaa fiilistä pelaamiseen, kun ensimmäisen reilun 30 minuutin ajan.

Torstaina NHL näytti taas karvansa, sillä joukkueen kurinpidosta tuli tilanteeseen kommentti, että Trouba ei edes joudu kuultavaksi tilanteesta. Tilanteesta käy videoiden muodossa selvästi ilmi, että Trouban käsi osuu Crosbya päähän ja tilanteesta olisi voinut jopa pelikieltoa antaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL