Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Minnesota Wildin tehokkuus oli liikaa – Ville Husson Bluesille karvas tappio

Kirill Kaprizov osui Wildin voitossa Ville Husson Bluesia vastaan
AOP

Minnesota Wild oli äärimmäisen tyly vieras St. Louis Bluesia vastaan. Wild voitti ottelusarjan kolmannen pelin joukkueiden välisessä pudotuspelisarjassa ja nappasi kotiedun takaisin itselleen. Ville Husso pelasi jälleen Bluesin maalilla, mutta oli voimaton Wildin hyökkäystä vastaan. Ottelusarjan neljäs kamppailu pelataan sunnuntaina parhaaseen katseluaikaan suomalaisittain.

Minnesota Wild siirtyi NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjassa St. Louis Bluesia vastaan voitoin 2-1 -johtoon. Wild haki ottelusarjan ensimmäisestä vieraspelistään tylyn voiton 5-1 -lukemin ja otti sarjassa jo toisen voittonsa putkeen.

Dean Evasonin valmentama joukkue aloitti pelin vahvasti, kun reilun kahden minuutin jälkeen joukkue johti peliä 2-0 -lukemin Jordan Greenwayn ja Kirill Kaprizovin maaleilla. Joukkue vastasi myös ottelun kahdesta seuraavasta maalista, kun toisessa erässä norjalaishyökkäjää Mats Zuccarello iski pelin jo 3-0’n ja kolmannen erän alussa Joel Eriksson-Ek niittasi 4-0 -lukemat ohi Ville Husson.

Ryan O’Reilly vei Marc-Andre Fleurylta nollapelin kolmannen erän alkupuolen maalillaan, mutta kotijoukkue ei noussut enää voittotaisteluun mukaan. Loppulukemat pelille iski ruotsalaispuolustaja Jonas Brodin reilut seitsemän minuuttia ennen loppua. Brodin laukoi illan kolmannen tehopisteen omasta päästä tyhjiin, kun Blues haki kavennusta ilman maalivahtia.

Fleury torjui Wildin maalilla kevään toisen voittonsa ja tarvitsi tähän 29 koppia. Husso oli hyvä omalla maalillaan eikä voinut maaleille käytännössä mitään. Suomalaiselle kertyi yhteensä 28 torjuntaa.

Bluesin kannalta suurin murhe ottelusarjan jatkon kannalta on se, että ennen tätä ottelua puolustaja Robert Bortuzzo tippui loukkaantumisen vuoksi ja Marco Scandella palasi puolikuntoisena kokoonpanoon. Kolmannessa pelissä kärkipuolustaja Torey Krug joutui jättämään pelin kesken, joten aukkoja laadukkaassa alakerrassa alkaa olla riittämiin.

Suomalaispuolustaja Niko Mikkola pelasi kolmosparissa ruotsalaisen Calle Rosenin pakkiparina ja sai peliaikaa lopulta 21.55 minuuttia. Justin Faulk ja Colton Parayko pelasivat Mikkolan lisäksi yli 20 minuuttia tähän otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL