Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtipakki pelasti Colorado Avalanchen – ”Helvetillinen peli!”

Cale Makar on Colorado Avalanchen suurin puolustajatähti.
AOP

Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen edustama Colorado Avalanche sai tehdä täyden päivätyön Nashville Predatorsin kanssa. Avalanchen ja Predatorsin välisen ottelusarjan toinen osaottelu venyi aina jatkoerään saakka, jossa kotijoukkue onnistui ratkaisemaan pelin. Ottelussa suurimmaksi tähdeksi nousi Predatorsin maalilla uransa ensimmäisen pudotuspeliottelun pelannut Connor Ingram.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche siirtyi Nashville Predatorsia vastaan pelattavassa ottelusarjassa 2-0 -johtoon. Avalanche nappasi voiton toisesta ottelusta nimiinsä 2-1 -lukemin ensimmäisessä jatkoerässä syntyneellä Cale Makarin tekemällä maalilla. Varsinaisella peliajalla nähtiin maalit avauserässä, kun Nathan MacKinnon vei kotijoukkueen johtoon ja venäläislaituri Yakov Trenin toi vieraat tasoihin. Kummankin hyökkääjän laukaukset painuivat hanskädenpuolelta etukulmasta sisään.

Avalanchen maalilla Darcy Kuemper pelasi vahvan pelin ja torjui yhteensä 25 kertaa. Kuemperin maalille tilanteita tuli harvakseltaan, mutta kanadalainen hoiti ne tyylillä. Predatorsin maalilla Connor Ingram aloitti ensimmäistä kertaa NHL-urallaan pudotuspeliottelun ja pelasi huikealla tasolla torjuen yhteensä 48 laukausta. Ingramin loistavat otteet tarjosivat joukkueelle mahdollisuudet isoon ryöstöön, mutta Avalanche nappasi kuitenkin ansaitun voiton.

– Helvetillinen peli! Connor pelasi aivan käsittämättömällä tasolla. Ei voi sanoa, että tappio olisi ollut hänen syytään, kommentoi Predatorsin puolustaja Alexandre Carrier maalivahtinsa esitystä.

Ottelussa pelanneista neljästä suomalaisesta kukaan ei saalistanut tehopisteitä. Sekä Mikko Rantanen, että Artturi Lehkonen jäivät vaille tehomerkintöjä Avalanchen puolelta. Predatorsin paidassa tämän pudotuspelikevään osalta debyytin teki Eeli Tolvanen. Tolvaselle peliaikaa kertyi reilut 13 minuuttia. Mikael Granlund pelasi vieraiden hyökkääjistä eniten. Granlundille kertyi peliaikaa 24.13.

Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Predatorsin kotiareenalla Nashvillessä.

NHL:n pudotuspelien tulosseurannan löydät täältä.

 

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL