Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jesse Puljujärvelle vain jämävaihtoja! – Edmonton Oilers taipui pudotuspeliavauksessa

Edmonton Oilers, Alex Iafallo, Los Angeles Kings, Kailer Yamamoto
AOP

NHL:n pudotuspelit pyörähtivät neljän ottelun voimin käyntiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kierroksen päättäneessä ottelussa Edmonton Oilers sai kylmää vettä niskaansa, kun joukkue kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Los Angeles Kingsin. Oilers oli ottelussa parempi joukkue, mutta joutui silti taipumaan tiukan väännön päätteeksi.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers taipui pudotuspeliavauksessa Los Angeles Kingsille. Entisen Oilers-valmentaja Todd McLellanin johtama Kings nappasi hienon 4-3 -voiton kovan taistelun päätteeksi ja siirtyi sarjassa 1-0 -johtoon. Ottelusarjan toinen ottelu pelataan Edmontonissa torstain vastaisena yönä.

Kingsiltä ottelussa ratkaisevana kenttänä toimi kakkoskenttä, jota johtaa voittomaalin tehnyt Philip Danault. Danaultin laidalla Trevor Moore iski otteluun tehot 1+2 ja Alex Iafallo 1+1. Danault teki maalinsa lisäksi itse kurinalaista työtä pitäessään Oilersin tähtihyökkääjä Leon Draisaitlia kurissa. Kolmannesta Kingsin tekemästä maalista vastasi Brendan Lemieux toisessa erässä. Jonathan Quick teki lukuisia huipputorjuntoja vieraiden maalilla ja torjui lopulta voiton eteen huimat 36 kertaa. Olli Määttä pelasi Kingsin takalinjoilla yhteensä reilut 15 minuuttia.

Oilersilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Draisaitl, Connor McDavid ja Kailer Yamamoto. Yamamoto syötti Draisaitlin maalin yhdessä McDavidin kanssa, joten näille kaikille merkittiin ottelusta tehot 1+1. Draisaitl, McDavid, Ryan Nugent-Hopkins, Evander Kane ja Zach Hyman pelasivat ottelussa yli 20 minuuttia mieheen. McDavid kirjautti yli 25 minuutin peliajan.

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi sai ottelussa vastuuta vain vajaat kahdeksan minuuttia ja oli yksi viidestä hyökkääjästä, jotka jäivät alle kymmenen minuutin peliajan.

McDavid oli ottelussa tiukassa Anze Kopitarin vartioinnissa. Kopitarille kertyi Kingsin paidassa hurjat peliminuutit 25.41. Joukkueen hyökkääjistä Danaultin ja Kopitarin lisäksi yli 20 minuutin peliajasta nautti ykköskentän laitahyökkääjä Adrian Kempe.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL