Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Suomi MM-välieriin Joakim Kemellin hattutempulla! – Suurin mestarisuosikki laulukuoroon

Joakim Kemell tuulettaa Suomen tekemää maalia.
AOP

Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue on edennyt MM-kisoissa välieriin kaatamalla turnauksen suurimman mestarisuosikin Kanadan. Suomi ei johtanut ottelua missään vaiheessa ottelua, mutta iski jatkoajan ensimmäisellä minuutilla tarvittavan voittomaalin. Joukkueen suurin sankari oli supertähti Joakim Kemell, joka iski kolme maalia.

Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue on edennyt välieriin. Suomi kaatoi MM-puolivälierässä Kanadan jatkoajalle edenneessä ottelussa 6-5 -lukemin. Joukkueen suurin tähti oli JYP:n suurlupaus Joakim Kemell, joka iski ottelussa kolme maalia. Kemell onnistui kahdesti varsinaisella peliajalla ja veivasi voittomaalin jatkoajan ensimmäisellä minuutilla läpiajosta, kun hyökkääjä riisti Kanadan tähtihyökkääjä Adam Fantillin jättösyötön.

Suomi nousi kolmannen erän viimeisellä kympillä kahden maalin takaa tasoihin. Kanada karkasi jo 5-3 -johtoon alivoimalla, kun suurlupaus Connor Bedard iski ottelun toisen maalinsa alivoimalla vastustamattomasti Topias Leinosen selän taakse pienestä kulmasta. Tilanteessa Suomen puolustaja Aron Kiviharju ajoi kanadalaisen pieneen tilaan, mutta upea veto painui etuyläkulmaan.

5-3 -maalin jälkeen Suomi pääsi vielä kahdesti ylivoimalle ottelun viimeisillä minuuteilla. 5-4 -kavennuksen teki Aleksanteri Kaskimäki, joka ohjasi Kasper Kulonummen viivavedon ohi Kanadan maalilla pelanneen Reid Dyckin. Suomi nousi reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan päätöstä tasoihin Kasper Halttusen ylivoimamaalilla. Halttunen nousi kulmasta maalille ja laukoi terävän rannelaukauksen takakulmaan ohi Dyckin.

Suomi pelaa turnauksen välierässä suurella todennäköisyydellä joko Tshekin tai Yhdysvallat. Tshekki johtaa omaa puolivälierää Sveitsiä vastaan 7-0 -lukemin ja Yhdysvallat pelaa illalla Latviaa vastaan omassa puolivälierässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat