Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Näillä eväillä TPS jatkaa kautta! – Tapparalla mestaruus jälleen katkolla

Tapparan Otto Rauhala TPS:n Johan Ivarssonia vastaan.
AOP

Liigassa pelataan viides finaaliottelu torstaina Tampereen Nokia Areenassa. Tampereen Tapparalla on loistava mahdollisuus lyödä sarjalle sineetti ja voittaa Suomen mestaruus yli 12 tuhannen katsojan edessä. Ottelusarjan jokainen kamppailu tähän saakka on ollut äärimmäisen tasainen ja ottelusarja voisi olla myös 2-2 -tilanteessa 3-1 -voittojen sijaan.

Tampereen Tappara ja Turun Palloseura ovat pelanneet äärimmäisen tasaisen finaalisarjan tähän mennessä. Liigan finaaleissa tilanne on Tapparan hyväksi tällä hetkellä 3-1, vaikka jokainen ottelu on ollut käytännössä maalin peli. Tampereen pelit ovat menneet Tapparalle 2-1 ja 3-1 -lukemin. Turussa TPS voitti edellisen kamppailun 1-0 -lukemin ja hävisi ottelusarjan toisen ottelun jatkoajan jälkeen 2-1 -lukemin.

Ottelusarjassa molemmat joukkueet ovat pelanneet vahvuuksillaan ja etenkin sarjan neljännessä pelissä Tappara eliminoi loistavasti TPS:n hyökkäykset. TPS:n pelaamisessa täytyy tapahtua pieniä muutoksia etenkin kiekollisessa pelissä, jotta joukkue kykenee horjuttamaan suurinta mestarisuosikkia.

Jotta Jussi Ahokkaan valmentama miehistö onnistuu hakemaan voiton Tampereelta täytyy joukkueen yksinkertaistaa peliään. Jatkossa joukkueen tulisi lyödä kiekkoa punaisen jälkeen päätyyn ja hakea riistojen kautta painetta Christian Heljangon maalille.

Tähän saakka ottelusarjassa TPS on pysähtynyt Jussi Tapolan valmentaman joukkueen tiiviiseen puolustusviisikkoon, jolla on ollut helppo työ ajaa pelaajat laidoille. Kun TPS on päässyt edes vähän paremmille paikoille, niin joukkueen vedot ovat suuntautuneet Heljangon logoon tai marjoiksi hanskaan.

Erikoistilanteet nostavat päätään näissä otteluissa ja joukkueet eivät saa ottaa yhtään ylimääräistä kaksiminuuttista. Tapparan ylivoima on ollut äärimmäisen tehokas, mutta TPS:n ei.

Tappara on ottelussa äärimmäisen lähellä voittoa mikäli joukkue kykenee pelaamaan jäähyttömästi ja eliminoimaan TPS:n ykköskentän. Juuso Pärssisen johtama ykköskenttä on ollut TPS:n ainoa kenttä, joka on kyennyt luomaan 5vs5 -pelissä uhkaa Tapparalle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga