Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK:ssa ihastuttanut tähtihyökkääjä oppimatkalle Ruotsiin – ”Seuraava askel ennen NHL:ää”

Jere Innala teki maalin TPS:ää vastaan.
AOP

Helsingin IFK:ssa menneellä kaudella parhaana pistemiehenä kiekkoillut Jere Innala on ensi kaudeksi siirtymässä Ruotsiin. Innalla siirrosta on ensimmäisinä Suomessa kertonut Jatkoaika.com -sivusto. Suomalaishyökkääjä on lyönyt Liigassa kahden viimeisen kauden aikana hienosti läpi ja lähtee ottamaan uutta askelta urallaan.

Liigassa viime kauden runkosarjassa 54 otteluun 48 tehopistettä tehnyt 24-vuotias suomalaishyökkääjä Jere Innala on siirtymässä SHL:n. Innalan uusi joukkue on Jatkoaika.com -sivuston mukaan Frölunda HC, joka on 2000-luvulla voittanut neljä SHL:n tai Elitserienin mestaruutta. Tällä kaudella joukkueen kausi päättyi välieriin.

Hauholta kotoisin oleva pienikokoinen laitahyökkääjä Innala kuuluu tällä hetkellä myös Suomen jääkiekkomaajoukkueen leiriryhmään. Innala oli viime keväänä Leijonien mukana MM-kisoissa, jossa Suomi taipui lopulta loppuottelussa Kanadalle 3-2 -lukemin jatkoajan jälkeen.

Innala on jo pelannut jo viisi täyttä kautta Liigassa ja edusti ennen HIFK:hon siirtymistä neljän kauden ajan HPK:ta. Hämeenlinnan Pallokerhossa taitava laitahyökkääjä voitti keväällä 2019 Suomen mestaruuden. Innala on parhaalla kaudellaan Liigassa tehnyt toistaiseksi 48 tehopistettä, joka syntyi menneellä kaudella.

Mestaruuskaudella HPK:n riveissä hyökkääjä takoi jo täyteen runkosarjaan 24 maalia ja yhteensä 45 tehopistettä. Tämän kevään pudotuspeleissä Innala teki kuuteen otteluun kahdeksan pistettä ja oli puolivälierissä Turun Palloseuraa vastaan HIFK:n vaarallisin hyökkääjä.

Mikäli NHL:n varaamaton laitahyökkääjä haluaa tehdä vielä uran Pohjois-Amerikassa, niin siirtyminen Ruotsin johtavaan organisaatioon oli oikea ratkaisu. SHL on merkittävästi Liigaa kovempi sarja ja Frölunda HC:ssa pelaajille on armoton vaatimustaso. Innala pystyy kohentamaan fyysisiä ja pelillisiä taitojaan merkittävästi yhden kauden ajan Ruotsissa, jonka jälkeen hyökkääjä voi yrittää pääsyä johonkin NHL- tai AHL-kokoonpanoon.

HIFK:sta Frölundaan siirtymistä voidaankin kutsua seuraavaksi askeleeksi ennen NHL:ää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga