Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki löi kovat näytöt pöytään – Kiistellylle maalivahdille jo yhdeksäs voitto putkeen

Edmonton Oilersin Mike Smith venyttää kiekon tielle.
AOP

Edmonton Oilers varmisti kotiedun NHL:n pudotuspeleihin kaatamalla Pittsburgh Penguinsin vieraissa selvin lukemin. Oilers on NHL:n läntisessä konferenssin Tyynenmeren divisioonan toinen eikä Los Angeles Kings voi mennä enää Oilersista ohi.

NHL:ssä mestarisuosikkeihin lukeutuva ja Connor McDavidin johtama Edmonton Oilers otti tylyn vierasvoiton teräskaupungista. Oilers kaatoi Pittsburgh Penguinsin vieraissa 5-1 -lukemin ja varmisti kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Oilers kohtaa ensimmäisellä kierroksella suurella todennäköisyydellä Los Angeles Kingsin, mutta myös Vegas Golden Knights on mahdollinen, mutta äärimmäisen epätodennäköinen

Oilersilta maalinteon aloitti kanadalaispuolustaja Evan Bouchard avauserässä. Neljän pisteen iltaa viettänyt Evander Kane iski vieraat johtoon toisessa erässä. Päätöserässä maalinteossa onnistuivat Zach Hyman, Zack Kassian ja Kanen tavoin neljän pisteen iltaa viettänyt McDavid. Kane ja McDavid iskivät otteluun tehot 1+3.

McDavid nousi neljällä pisteellä 122 pisteeseen tällä kaudella. Kanadalainen on vasta kuudes 12o pisteen rikkoja NHL:n runkosarjassa 2000-luvulla. Tällä kaudella McDavid on iskenyt vähintään kaksi tehopistettä 45 otteluun.

Penguinsin ainokaisesta vastasi toisen erän alussa Jeff Carter. Casey DeSmith torjui kotijoukkueen maalilla 37 laukausta. Mike Smith torjui jo yhdeksännen voiton putkeen Oilersin maalilla ja tarvitsi tähän 33 torjuntaa.

Penguinsilla paljon pelissä

Viimeiset viikot ovat olleet pahoja Penguinsille. Huhtikuussa pelatussa 13 ottelussa Penguins on juhlinut voittoa vain viidesti ja tällä hetkellä joukkue on kahden ottelun tappioputkessa. Penguins kohtaa pudotuspelien avauskierroksella joko Florida Panthersin tai New York Rangersin.

– Meillä on paljon kokemusta pukukopissa. Meidän täytyy nyt käyttää tätä kokemusta enemmän kuin koskaan. Joukkueurheilussa, kun et saa tuloksia eli voittoja, niin se aiheuttaa itseluottamuksen laskua, mikä on normaalia ihmisten keskuudessa, kommentoi Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan.

Oilersin päävalmentaja Jay Woodcroft omaa loistavat tilastot joukkueen peräsimestä. 36 ottelusta joukkueen peräsimessä voittoon on päättynyt 24. Ilman pisteitä joukkue on jäänyt vain yhdeksän kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL