Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huh huh, Florida Panthersin suomalaistähti loukkaantui – ”Meidän on oltava fiksuja”

Florida Panthersin Anton Lundell pujottelee Buffalo Sabres puolustusta.
AOP

Hurjan NHL:n runkosarjan pelannut Florida Panthers koki runkosarjan kolmanneksi viimeisessä ottelussa tappion divisioonavastustajaansa vastaan. Panthers on varmistanut jo NHL:n itäisen konferenssin ja oman divisioonansa voiton, joten isoja panoksia ei enää ole. Lisäksi joukkue on äärimmäisen lähellä koko NHL:n runkosarjan voittoa, eli President’s Trophya. Tämä palkinto riippuu täysin siitä, miten Colorado Avalanche pelaa NHL:n läntisessä konferenssissa.

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers taipui runkosarjan kolmanneksi viimeisellä kierroksella Boston Bruinsin vieraana. Bruins oli ottelussa 4-2 -lukemin vahvempi TD Gardenissa ja piti vielä mahdollisena nousta divisioonassa kolmannelle sijalle. Mikäli Bruins nousee kolmannelle sijalle kohtaa joukkue Toronto Maple Leafsin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Muuten vastaan asettuu Metropolitan divisioonan voittanut Carolina Hurricanes. Tappio oli Panthersille toinen putkeen. Edellisen kerran joukkue on hävinnyt kahdesti putkeen tällä kaudella helmikuussa.

Bruinsilta Panthersia vastaan maalinteossa onnistuiva Erik Haula, Taylor Hall, Jake DeBrusk ja Brad Marchand. Tshekkilaituri David Pastrnak syötti ottelussa kaksi maalia kuten myös kanadalaissentteri Patrice Bergeron. Hallille ja Marchandille kirjattiin tehot 1+1. Panthersin maaleista vastasivat ruotsalaispuolustaja Gustav Forsling ja kanadalaishyökkääjä Sam Reinhart.

Panthers koki kauhunhetkiä toisessa erässä, kun sekä suomalaissentteri Anton Lundell, että tshekkipuolustaja Radko Gudas joutuivat jättämään pelin kesken. Lundellille kertyi ottelussa vain 6.14 minuuttia peliaikaa ja tehotilastoon yksi plus merkintä. Gudas pelasi 10.07 kahteen erään. Lundellilla kyseessä on ylävartalovamma.

– Meidän on oltava fiksuja ja ymmärtää kaikkia pieniäkin vammoja, mitä pelaajille tulee peleissä. Huomenna nähdään, missä kunnossa Lundell ja Gudas ovat, ja se ovatko he käytettävissä seuraavassa pelissä, kertoi Panthersin päävalmentaja Andrew Brunette pelin jälkeen.

Panthers pelaa vielä Ottawa Senatorsia ja Montreal Canadiensia vastaan vieraissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL