Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Oikeus tapahtui! – Venäjä menetti jääkiekon MM-kisat

Kanada, Suomi, MM-kisat 2021, Troy Stecher, Marko Anttila
AOP

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on tullut tiedotteen kanssa ulos, jossa kerrotaan, että jääkiekon MM-kisat vuoden 2023 osalta on viety Venäjältä pois. Venäjä menetti jo ensi talven alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisat, jotka oli määrä pelata Novosibirskissä ja Omskissa. Venäjää on rankaistu kaikella mahdollisella tavalla niin taiteessa kuin urheilussakin Vladimir Putinin aloittaman Ukrainaan kohdistuneen hyökkäyssodan takia.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on tehnyt selväksi, että ensi vuonna ei pelata jääkiekon MM-kisoja Venäjällä. MM-kisat oli tarkoitus pelata Pietarissa, johon on rakentumassa uusi jäähalli KHL-joukkue SKA Pietarille.

IIHF perustelee kisojen pois vetämisen turvallisuuteen. MM-kisojen järjestäminen ei olisi Venäjällä nykyisessä maailmantilanteessa turvallista niin pelaajille, faneille kuin toimihenkilöillekään. Venäjä ja Valko-Venäjä on jo diskattu tämän vuoden MM-kisoista, jotka pelataan Tampereella ja Helsingissä.

Ensi vuoden MM-kisojen järjestäjä julkaistaan Suomessa pelattavien jääkiekon MM-kisojen aikana toukokuussa. Mahdollisia järjestäjiä voi olla vaikka millä mitalla, mutta suuri yllätys järjestäjäksi ei olisi Sveitsi, joka menetti koronan takia kisat keväällä 2020.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat