Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ei kai taas? – Suomalaistähti loukkaantui NHL:ssä

Carolina Hurricanesin Antti Raanta.
AOP

NHL:ssä yhdeksi suureksi Stanley Cup -mestarisuosikiksi lukeutuva Carolina Hurricanes on melkoisessa sillassa. Joukkueen aloittavista maalivahdeista kumpikin on tällä hetkellä loukkaantuneena. Päävalmentaja Rod Brind’Amourilla on paljon pähkäiltävää runkosarjan viimeisen viikon aikana. Suurin pähkäilyn aihe on se, että kuka maalivahti aloittaa reilun viikon päästä pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa.

Carolina Hurricanes haki sunnuntaina hienon vierasvoiton New York Cityn Belmontista, kun Hurricanes kaatoi New York Islandersin 5-2 -lukemin. Hurricanesin kannalta voitto oli tärkeä, sillä joukkue kasvatti eroa New York Rangersiin, joka on Metropolien divisioonan toisena ja taistelee Hurricanesin kanssa voitosta.

Islandersia vastaan tullut voitto toi kuitenkin paljon ongelmia Hurricanesille, sillä ottelun aloittanut suomalaismaalivahti Antti Raanta joutui jättämään ottelun kesken. Raanta loukkaantui ottelun toisessa erässä ja videosta päätellen maalivahti venäytti nivusensa. Maalille luisteli tässä vaiheessa venäläismaalivahti Pyotr Kochetkov, joka teki vastikään debyytin NHL-kaukaloissa.

Hurricanesin kohdalla tilanne on nyt se, että molemmat aloittavat maalivahdit ovat sivussa kokoonpanosta, kun runkosarjan viimeinen viikko käynnistyy. Vezina-tasolla läpi kauden pelannut tanskalaismaalivahti Frederik Andersen saattaa kuitenkin palata pudotuspelien alkuun mennessä, mutta tilanne ei ole hohkodas.

Rod Brind’Amourin valmentaman joukkueen neljäs maalivahti Kochetkovin jälkeen on Jack LaFontaine, joka on aloittanut urallaan myös yhden ottelun NHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL