Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n divisioonavoittajat yhtä vaille valmiit – ”Tiukka taistelu”

Calgary Flames varmisti Tyynenmeren divisioonan voiton kaatamalla Dallas Starsin,
AOP

NHL:ssä käynnistyy pudotuspelit ensi viikon jälkeen. Vielä kahdella joukkueella on teoreettinen mahdollisuus nousta mukaan pudotuspeleihin nykyisten tilalle. NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelijoukkueet ovat olleet jo parin viikon ajan selvillä, mutta läntisessä konferenssissa taistelu käy kovana. Lisäksi neljästä divisioonasta nyt kolmessa on runkosarjan voittaja selvillä.

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät toukokuun toisena päivänä. Runkosarjaa on jäljellä enää vaivaiset kymmenen päivää ja joukkueilla on jäljellä kolmesta viiteen ottelua runkosarjaa.

Perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella varmistui, että Calgary Flames voittaa Tyynenmeren divisioonan sekä Florida Panthers Atlantin divisioonan. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä joukkueet nauttivat kotiedusta pudotuspeleissä kaksi ensimmäistä kierrosta ja sitä, että vastustajat tulevat villikortti -paikoilta. Flamesin ja Panthersin lisäksi Colorado Avalanche on varmistanut NHL:n Keskisen divisioonan voiton sekä NHL:n läntisen konferenssin voiton runkosarjassa.

Ainut epäselvä divisioona on vielä NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioona. Siellä Carolina Hurricanes ja New York Rangers ovat tasapisteissä 108. Kummallakin joukkueella on vielä neljä ottelua runkosarjaa jäljellä ja näillä on vielä yksi keskinäinenkin pelaamatta. Hurricanes pelaa runkosarjan lopun otteluista kolme vieraissa ja viimeisen ottelun kotijäällään New Jersey Devilsiä vastaan. Rangers pelaa seuraavaksi vierasottelun Boston Bruinsia vastaan ja päättää runkosarjan kolmeen kotiotteluun, kun vastaan asettuvat Hurricanesin lisäksi Montreal Canadiens ja Washington Capitals. Rangers aloittaa pudotuspelit myös kotijäältä, kävi runkosarjan lopulla miten tahansa.

Lännessä on käynnissä tiukka taistelu

NHL:n läntisen konferenssin puolella on yksi pudotuspeliparikin selvillä, kun St. Louis Blues ja Minnesota Wild kohtaavat toisensa. Kumpikin joukkue on ollut hurjassa vireessä loppukauden aikana ja Blues on 14 ottelun pisteputkessa, joista 12 on ollut voittoja.

Lännessä myös taistellaan viimeisistä pudotuspelipaikoista käytännössä Dallas Starsin ja Vegas Golden Knightsin välillä. Molemmilla on vielä neljä ottelua runkosarjaa jäljellä ja piste-eroa on Starsin hyväksi kaksi pistettä. Stars päättää runkosarjan neljään kotiotteluun ja yksi näistä on Golden Knightsia vastaan. Golden Knights pelaa vielä kotiottelun San Jose Sharksia vastaan ja pelaa tämän jälkeen Starsia, Blackhawksia sekä Bluesia vastaan vierasottelut. Starsilla on jäljellä ottelut Seattle Krakenia, Anaheim Ducksia ja Arizona Coyotesia vastaan syntisen kaupungin joukkueen lisäksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL