Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan finaalit käynnistyvät! – TPS:llä kokoonpanohuolia

Tampereen kotiyleisöä Tapparan pelissä.
AOP

Liigan loppuottelusarja paras seitsemästä menetelmällä käynnistyy keskiviikkona Tampereella Nokia Areenassa Tapparan ja Turun Palloseuran välillä. Mestaruuteen vaaditaan seitsemän voittoa ja sarjan toinen ottelu pelataan lauantaina Turussa. Kumpikin joukkue selvitti nopealla aikataululla välierät pois alta, kun Tappara tiputti KooKoon viidessä, ja TPS Ilveksen kuudessa pelissä. 

Liiga-kautta 2022-23 on jäljellä enää maksimissaan kahdeksan ottelua. Tampereella pelataan kahdeksasta mahdollisesta ottelusta viisi ja Turussa kolme. Tampereen Tapparan ja Turun Palloseuran välinen loppuottelusarja käynnistyy keskiviikkona kello 18.30 alkan, ja jatkuu lauantaina Turussa.

Liigan pronssiottelu käydään Tampereen Ilveksen ja Kouvolan KooKoon välillä ensi sunnuntaina kello 17.00 alkaen. Tuossa kamppailussa Ilves tavoittelee Liiga-historian 38. mitaliaan ja KooKoo ensimmäistään.

Tapparan ja TPS:n välisestä finaalisarjasta on odotettavissa mielenkiintoista. Kyseessä on kaksi sarjan parasta joukkuetta etenkin puolustussuuntaan, joten taktinen elementti nousee isoon rooliin. Ottelusarjassa on kaksi hyvin samalla tavalla jääkiekosta ajattelevaa valmentajaa, kun Tapparaa valmentaa Jussi Tapola ja TPS:ää Jussi Ahokas.

Turun Palloseuralla ottelusarjaan tulee nihkeä alku, sillä kokoonpanossa vaihtuu useampi pelaaja. Välieräsarjan kokonaan missanneet Vladislav Ushenin ja Vjatseslav Ushenin nousevat kokoonpanoon yhdessä a-junioreissa pelanneen Kalle Väisäsen kanssa. Näiden lisäksi kokoonpanoon nousee laitahyökkääjä Jaedon Descheneau. TPS:ltä puuttuu kokoonpanosta flunssasta kärsivät Aarne Intonen, Eetu Liukas, Juhani Jasu ja Samuli Vainionpää. Kaikki neljä hyökkääjää ovat olleet isoja palasia joukkueen matkalla kohti finaaleja.

Tappara ei ole joutunut tekemään avausfinaaliin mitään muutoksia pudotuspeleissä nähtyihin kokoonpanoihin. Joukkueen hyökkäyksen iso syömähammas pudotuspeleissä on ollut kapteeni Otto Rauhalan johtama neloskenttä. Entinen kapteeni Jukka Peltola ei ole mukana kokoonpanossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga