Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Turussa kovat panokset – TPS saa kokoonpanonsa kuntoon!

Tappara TPS finaali numero 1
AOP

Liigan finaalisarja jatkuu lauantaina Turussa kello 17.00 käynnistyvällä ottelulla Turun Palloseuran ja Tampereen Tapparan välillä. Sarjan pelit kolme ja neljä pelataan ensi maanantaina sekä tiistaina. Suomen mestaruus ratkeaa neljällä voitolla. TPS saa lauantain kotipeliin saman kokoonpanon, jota joukkue käytti koko välieräsarjan ajan Tampereen Ilvestä vastaan.

Turun Palloseuran ja Tampereen Tapparan välinen finaalisarja käynnistyi keskiviikkona Tampereella. Tuossa ottelussa Tappara oli vahvempi 2-1 -lukemin ja siirtyi sarjassa 1-0 -johtoon. Ottelun toisessa ottelussa on jo loogisestikin suuret panokset. Mikäli Tappara hakee jo toisen kiinnityksen mestaruuteen, niin maanantain ottelussa kaikki paineet ovat turkulaisilla. TPS kärsi ensimmäisessä ottelussa kokoonpanohuolista, mutta toiseen otteluun Juhani Jasu, Aarne Intonen, Samuli Vainionpää ja Eetu Liukas tekevät paluun kokoonpanoon.

TPS on ollut läpi kevään erinomainen kotijoukkue. Turun Palloseura on taipunut vain kertaalleen kotijäällä, kun Helsingin IFK voitti puolivälieräsarjan kolmannen pelin Turussa 4-3 -lukemin jatkoajan jälkeen. Tuossakin ottelussa TPS oli hallitsevampi osapuoli, mutta tehottomuus koitui kohtaloksi. Tampereen Ilvestä vastaan välieräsarjassa TPS päästi vain yhden maalin kolmessa kotiottelussa ja voitti nämä pelit maalierolla 11-1.

Tappara on ollut vahva vierasjoukkue pudotuspeleissä. Kaksi ensimmäistä ottelusarjaa menivät Tapparalle 4-1 -lukemin ja joukkue hävisi kertaalleen niin kotona kuin vieraissa. Ainut joukkue, joka on onnistunut Tapparan voittamaan pelatessaan kotijäällä on Rauman Lukko, joka otti puolivälierissä toisen ottelun nimiinsä. Välierissä KooKoo hävisi molemmat kotiottelunsa selvin lukemin Tapparalle.

Pudotuspelien pistepörssissä on mielenkiintoinen asetelma. Pistepörssiä johtaa TPS:n Markus Nurmi 16 pisteellä. Nurmella on kaksi peliä enemmän pelattuna kuin Tapparan Joona Luodolla, joka on pistepörssin toisena 16 pisteellä. Nurmen ketjukaveri Mikael Pyyhtiä on pistepörssin kolmantena 13 tehopisteellä. Maaleja on koossa pienikokoisella laitahyökkääjällä kahdeksan kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga