Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Suomen MM-leiritys porskuttaa eteenpäin – Seitsemän uutta pelaajaa mukaan

Suomi Tanska 13.4.2022
AOP

Suomen miesten A-maajoukkueen MM-kotikisoja edeltävä leiritys jatkuu pääsiäisen jälkeen Joensuussa ja Kuopiossa. Viikko huipentuu torstaina ja perjantaina pelattaviin Norja-otteluihin, joihin Leijonat lähtee Tanska-otteluista uudistetulla kokoonpanolla.

Tanskasta leirityksen aloittaneeseen kokoonpanoon liittyvät mukaan hyökkääjät Valtteri Filppula, Jere Innala, Saku Mäenalanen, Toni Rajala, Jere Sallinen sekä puolustajat Atte Ohtamaa ja Vili Saarijärvi.

– Tanskassa jokainen kenttäpelaaja pääsi pelaamaan kaksi peliä. Nyt leiriryhmän kokoa kasvatetaan, tulevalla viikolla mukana on viisi kentällistä kun seurajoukkueista vapautui meille hyviä vahvistuksia mukaan kokoonpanoon, GM Jere Lehtinen kertoo.

Iiro Pakarista pyysimme mukaan leiritykseen, mutta hän joutuu jättämään leirin ja kisat väliin henkilökohtaisista syistä. Nuutti Viitasalo taas valitettavasti loukkantui torstain Tanska-ottelussa ja hänen kautensa on ohi.

Norja-ottelut pelataan torstaina 21.4. Joensuussa ja perjantaina 22.4. Kuopiossa.

Leirityksen kolmannella viikolla pelataan Tšekin EHT-turnaus. Neljännen ja samalla viimeisen leiriviikon turnausisäntänä toimii Ruotsi. Suomi aloittaa Ruotsin EHT-turnauksen kotimaasta: avausottelu Suomi-Sveitsi pelataan Tampereen Nokia Arenassa torstaina 5. toukokuuta.

Miesten MM-kisat pelataan Tampereella ja Helsingissä 13.-29. toukokuuta.

Leijonien kokoonpano Norja-otteluissa:

Maalivahdit

30 Westerholm Niclas
35 Tuohimaa Frans
45 Olkinuora Jussi

Puolustajat

2 Pokka Ville
3 Friman Niklas
7 Kaski Oliwer
18 Saarijärvi Vili
38 Hietanen Juuso
41 Pelli Arttu
42 Vatanen Sami
55 Ohtamaa Atte
81 Maalahti Kalle

Hyökkääjät

15 Aaltonen Miro
20 Ojamäki Niko
21 Innala Jere
22 Petman Ville
23 Nenonen Markus
24 Björninen Hannes
25 Rajala Toni
37 Erholtz Eemil
39 Ojantakanen Valtteri
51 Filppula Valtteri
52 Palmu Petrus
65 Manninen Sakari
70 Hartikainen Teemu
76 Sallinen Jere
80 Mäenalanen Saku
82 Pesonen Harri

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat